BioFarmind voorziet haar 100 leden van gratis TBlox-Inkoop systeem

ROTTERDAM, 20060405 -- Rotterdam, 5 april 2006 - BioFarmind heeft met softwarebedrijf TBlox en 22 leveranciers in de branch overeenstemming bereikt om aan alle leden van BioFarmind een geheel gratis online TBlox-Inkoop systeem te bieden. Hierbij is TBlox-Inkoop direct gekoppeld aan de verkoopwebsites van deze leveranciers en kan via TBlox-Inkoop direct op de websites van de leveranciers besteld worden.


"Deze unieke samenwerking kan voor de leden van BioFarmind grote voordelen opleveren omdat minder tijd verloren gaat met administratieve processen als het inkopen van goederen en meer tijd beschikbaar is voor de hoofdactiviteiten.", aldus Ir. Johan Hanstede, voorzitter van BioFarmind. "De verhoogde efficiëntie die optreedt wanneer ingekocht wordt met TBlox-Inkoop software is aanzienlijk. TBlox en de gekoppelde leveranciers hebben er samen voor gezorgd dat de orders van deze leveranciers het eerst jaar geheel gratis zijn voor de leden".

"De ervaring leert dat gebruikers van het systeem veel tijd besparen bij het inkopen. De online rapporten van de aankopen per project zorgt voor meer transparantie in de organisatie en daardoor voor een beter inzicht in de uitgaven.", aldus Vilayat William, commercieel directeur van TBlox.

De leveranciers die aan deze actie meewerken zijn Ahrend Office Products, Applied BioSystems, Baseclear, Bio-Connect, Corning, Fisher Emergo, Greiner Bio-One, ITK Diagnostics, Kamadur Refill Technologies, Kantoormeubelland, Kordia Life Sciences, Misco, Office Depot, Omnilabo, Perbio Science, Perkin Elmer, Promega, Qiagen, Roche, Trade And Converting, VWR en Westburg.



Ingezonden persbericht