Gemeente Tilburg

Datum
4 april 2006

Afsluiten binnenterrein Park de Horion

Afsluiten onderdoorgang Park de Horion en plaatsen hekwerk zijde Enschotsestraat

Het nieuwbouwappartementencomplex Ensburg (Koestraat - Enschotsestraat) is vorig jaar opgeleverd. Door de bouwwerkzaamheden zijn de parkeerplaatsen van het binnenterrein Park de Horion tijdelijk verdwenen. De parkeerplaatsen worden na de zomervakantie opnieuw aangelegd.

Afsluiten binnenterrein Park de Horion
De parkeerplaatsen van het binnenterrein zijn bedoeld voor de bewoners van appartementencomplex Park de Horion. Het binnenterrein staat in het bestemmingsplan namelijk niet aangegeven als openbaar gebied. Het is dan ook niet de bedoeling dat de parkeerplaatsen als openbare parkeerplaatsen worden gebruikt. Om dit te waarborgen is in goed overleg met WonenBreburg (verhuurder van het complex) afgesproken om het binnenterrein van het appartementencomplex Park de Horion af te sluiten.

De onderdoorgang van het Park de Horion (ingang via Koestraat) wordt afgesloten. Aan de zijde van de Enschotsestraat (naast Ensburg) wordt het binnenterrein afgesloten met een afsluitbare poort. Alleen bewoners van Park de Horion kunnen via de poort het binnenterrein gebruiken. Ook de tussendoorgang op de hoek van de Enschotsestraat en Park de Horion wordt afgesloten. Op de achterzijde van deze brief vindt u de tekening van de 17 nieuwe parkeerplaatsen op het binnenterrein. Op de tekening staan ook de afsluitingen aangegeven.

Bewoners van het nieuwbouwappartementencomplex Ensburg en andere buurtbewoners kunnen straks niet meer parkeren op het binnenterrein van Park de Horion. De gemeente is eigenaar van het binnenterrein, maar WonenBreburg wordt verantwoordelijk voor het beheer en het schoonhouden van het terrein. Over praktische zaken (sleutels, tijdstip sluiten hekken) worden de bewoners van het Horion complex verder geïnformeerd door mevrouw Carin Turi, Woonconsulent WonenBreburg.

Werkzaamheden

De voorbereidingen zijn op dit moment in volle gang. De afsluitingen en aanleg van parkeerplaatsen vinden plaats na de zomervakantie. Wij houden u op de hoogte.

Meer informatie?
Indien u naar aanleiding van deze brief nog vragen of opmerkingen heeft, dan kunt u contact opnemen met Fleur Hubregtse projectcoördinator van gebiedsteam Oude Stad. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 013 - 542 85 58 of via emailadres fleur.hubregtse@tilburg.nl. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met Carin Turi, woonconsulent WonenBreburg. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 013 - 539 87 61 of via emailadres c.turi@wonenbreburg.nl.


---- --