Lijst Smolders Tilburg
Postbus 1037
5004BA Tilburg
www.lijstsmolders.nl

Gratis openbaar vervoer VERPRUTST!!

Jan Hamming ligt zwaar onder vuur omdat hij de verkiezingsuitslag geen recht aandoet.

Hij noemt Lijst Smolders met maar liefst 5 zetels geen serieuze partij, dus bedacht hij een goed nieuws show. Met veel tam tam kwam het grote nieuws " gratis openbaar vervoer".

LST had gratis openbaar vervoer als speerpunt in haar programma staan en in het 013-debat gaf Hamming ook ruiterlijk toe daarin een bondgenoot te zijn. Nu verprutst hij dit mooie plan omdat hij niet eerst over de prijs is gaan onderhandelen met de BBA en ook niet is gaan lobbyen met de gedeputeerde van de provincie!! Het gevolg hiervan is dat we geen geld van de provincie krijgen en de hoofdprijs bij de BBA gaan betalen. De BBA was zich er best van bewust dat ze buiten de spits voor hetzelfde geld beter mensen konden gaan vervoeren dan met lege bussen rond te rijden. Als Hamming dit goed uitonderhandeld had, kon de gemeente voor weinig geld dit mooie plan wel gratis aanbieden aan de burgers. De burgers zullen nu door dit geklungel het plan "gratis openbaar vervoer" weer via verkapte belastingen zelf moeten gaan betalen.

De afgelopen jaren is er al zoveel geprutst door Hamming en zijn politieke vrienden in het college van Tilburg, dat niemand hen nog serieus zal nemen nu ze eindelijk eens kritisch tegen het licht worden gehouden door Lijst Smolders en de waarheid boven tafel komt.

Steeds meer zie ik de overeenkomsten van Wethouder Hamming met welzijnswerker Sjaakie van Kooten uit de serie Flodder. Op die man kon je ook niet kwaad worden maar ondertussen wordt wel duidelijk hoeveel schade wordt aangericht door zoveel naïviteit en het verkwisten van enorme bedragen aan belastinggeld.

Hans Smolders

Tilburg


---- --