Ingezonden persbericht


Bossaball agenda lente 2006 krijgt vorm

PERSBERICHT BOSSABALL 05/04/2006

Bossaball, ontstaan in 2005, is een spectaculaire mix van volley, voetbal, gymnastiek en capoeira en wordt gespeeld op een terrein dat volledig bestaat uit luchtkussens en trampolines.

Bossaball werd uitgevonden door Filip Eyckmans. Eerder begon hij met het management van onder andere dEUS (http://www.deus.be), Vive La Fête (http://www.vivelafete.be) en Zita Swoon (http://www.zitaswoon.com), startte hij in Zuid-Spanje met het hotel annex opnamestudio en productiehuis "Enfrente Arte" (http://www.enfrentearte.com, http://www.elchoqueideal.com) en schreef hij in samenwerking met een aantal muzikanten de alternatieve reisgids "Andalucia Personal" (http://www.andaluciapersonal.com).

In de zomer van 2005 werd Bossaball gelanceerd in België en Nederland via een intensieve tour. Bossaball was te zien op festivals zoals "Pukkelpop" en "Polé Polé", sportmanifestaties zoals het "Belgisch kampioenschap Beach Volley", stadsstranden zoals "Strand aan de Maas" in Rotterdam en Maastricht en allerhande evenementen zoals "Paulusfeesten", "Feest in het Park", "Unicef Beach Sport Lounge", enzovoort.

Deze tour genereerde heel wat persaandacht (zie de perspagina op http://www.bossaball.com) en leidde tot een licentiecontract voor de Benelux, toegekend aan "Jan Bogaerts Attracties & Creaties n.v." (http://www.janbogaerts.be).

Ondertussen begint ook de Bossaball agenda voor de lente van 2006 vorm te krijgen.
Hier vindt u alvast een selectie van komende evenementen waar Bossaball aanwezig zal zijn :

7 April : het interscholen sportevenement "The Final" in de Ahoy te Rotterdam, in organisatie van de dienst Sport en Recreatie Rotterdam

11 April : "Zapavontuur" in het Bloso centrum van Herentals, in organisatie van Bloso, Sport Na School en Sportdienst Provincie Antwerpen

22 April : 10jarig bestaan van "The Beach Event & Sport Center" (met toptoernooi beach volley) te Aalsmeer (http://www.beach.nl)

29 April : wereldbekermanche trampoline & tumbling "Cup of Flanders" in de topsporthal te Gent (www.cupofflanders.be)

Voor de volledige agenda kan u terecht op http://www.bossaball.com.

Bossaball werd tevens gelanceerd in Spanje.
In september 2005 waren er Bossaball demonstraties in Marbella, Ronda en Torremolinos-Malaga en in April en Mei 2006 wordt er een bossaball competitie opgezet in Ronda.

Verder kreeg Bossaball internationale aandacht en zijn er onderhandelingen gestart voor de lancering van Bossaball in China, USA, Canada, Australië, Brazilië, Israël, Verenigd Koninkrijk, Singapore, ...

Voor bijkomende informatie kan u contact opnemen met :

Annick Milcamps
Bossaball ©®
www.bossaball.com
info@bossaball.com
T : +34 952 82 26 89
M : +34 619 37 24 03