Unieke masteropleiding: Capgemini ontsluit architectuurkennis

De Radboud Universiteit Nijmegen en Capgemini Nederland B.V. starten op 8 mei 2006 een unieke university-based masteropleiding 'Architectuur in de Digitale Wereld'. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Meldt u zich snel aan!

Publicatiedatum 5 April 2006

Op 8 mei 2006 gaat de tweede editie van de masteropleiding Architectuur in de Digitale Wereld van start. De opleiding is bedoeld voor ICT-professionals, die hun kennis en kunde op het gebied van architectuur willen verdiepen en op academisch niveau willen brengen.

Via de opleiding gaan wetenschap en praktijk een continue dialoog met elkaar aan om het relatief nieuwe vakgebied Architectuur in de Digitale Wereld verder te ontwikkelen.

Architectuur wordt vanuit een breed perspectief bekeken. De opleiding gaat uit van de gemeenschappelijke kern van kennis en vaardigheden van de diverse typen architecten.

U verdiept door de opleiding uw ICT-kennis, maar krijgt door de opleiding ook diepgaand inzicht in de raakvlakken van ICT met de bedrijfskundige, organisatorische en menselijke aspecten van een organisatie.

De opleiding levert excellente architecten, die de vertaalslag kunnen maken van de organisatiedoelstellingen naar implementatie van processen en informatiesystemen. De tweede editie van deze Masteropleiding gaat op 8 mei 2006 van start.

Meer informatie

U vindt meer informatie over de achtergrond en opzet van de opleiding via www.architectuur-in-de-digitale-wereld.n l U kunt ook via deze site een studiegids aanvragen of informeren naar de regeling voor groepskorting.

Hebt u nadere vragen over de masteropleiding of wilt u een persoonlijk gesprek, dan kunt u contact opnemen met Martin Op `t Land (tel: 030-689 9029 of via e-mail: martin.optland@capgemini.com) of met Cornelly Spier (tel: 030-6891828 of via e-mail: cornelly.spier@capgemini.com).