Ingezonden persbericht

Lantaren/Venster Tip:

FESTIVAL SINGASONG
Nu-festival voor singer-songwriters, een coproductie van Lantaren/Venster en Numoonfest. wo 5 apr, vanaf 20:00 (dj's, livemuziek & tapas vanaf 17:00), ¤ 17,- / ¤ 15,- Bekijk het programma

Op woensdag 5 april vindt in Lantaren/Venster de eerste editie plaats van Singasong, een nieuw singer-songwriter festival. Headliners zijn de Amerikaanse zangeres Lizz Wright (foto, met band) en de Zweedse singer-songwriter Anna Ternheim (met band).

Daarnaast staan solo-optredens van Ane Brun (Noorwegen) en Jack Lukeman (Ierland) geprogrammeerd en zijn er speciale akoestische concerten in een kleine bezetting van Colonel Red (UK), Catherine Feeny (USA) en Bettie Serveert (NL).

Music, Mezze & Tapas
Vanaf 17.00 uur begint een speciaal voorprogramma en worden er in Café L/V heerlijke mezze & tapas geserveerd. Er zijn dj's en optredens van o.a. Ndromeda, Roos(beef), Solo, Arno Loriaux en Signe Tollefsen.

Om 20:00 uur start het hoofdprogramma en zijn er in het cafe bandoptredens van o.a. Charlie Dee, JW Roy, Dyzack en het achttienjarige Nederlandse supertalent Stevie Ann, dat in 2005 een Zilveren Harp en een Essent Award won. Het programma wordt in stijl afgesloten met Nightporter, een nieuw project van de gevierde Rotterdamse singer-songwriter Mark Ritsema.

Tijdens het festival wordt de Cubaanse film HABANA BLUES meerdere malen vertoond. Tevens is er een filmzaal met videoclips van de optredende artiesten, afgewisseld met beeldmateriaal van legendarische singer-songwriters.

Graag zien we deze inforamtie opgenomen in de daarvoor bestemde agenda's.

Vriendelijke groet,

Hans Merts
publiciteit muziek
Theater Lantaren/Venster

Theater Lantaren/Venster
Gouvernestraat 133, Rotterdam
Telefoon kassa: 010-2772277
Wilt u reserveren, dan kunt u dat telefonisch doen via de kassa. Meer informatie vindt u op http://www.lantaren-venster.nl.