Oracle Alumni

Netwerkbijeenkomst voor oud-Oraclemedewerkers

RIJSWIJK, 20060324 -- Vijf enthousiaste oud-Oraclecollegae organiseren op woensdag 5 april een netwerkbijeenkomst voor oud-Oraclemedewerkers. Pieter Kranenburg, Ed Boesjes, Annemieke Steemers, Mark Stehouwer en Remko Weterings hebben geconstateerd dat veel oud-medewerkers nog altijd met plezier terugkijken op hun tijd bij Oracle.


Het gaat in eerste instantie om een kennismakingsbijeenkomst. "De dag is bij uitstek geschikt om nieuwe contacten te leggen met ex-collega's, kennis te delen, elkaar helpen succesvoller te worden en nieuwe ideeën op te doen", aldus accountmanager Pieter Kranenburg van Qualogy.

Het gemeenschappelijke verleden - en het nog altijd bestaande enthousiasme voor Oracle bij veel van de oud-medewerkers - is volgens de organisatoren een sterk bindende factor.

De kick-off op woensdag 5 april wordt georganiseerd bij Oracle Nederland -die overigens lost staat van Oracle Alumni- in De Meern. De avond zal in het teken staan van netwerken, het herbeleven van het verleden, het introduceren in het heden en het uitkijken naar de toekomst. "Wij geloven dat hier een gouden kans ligt, die er op wacht om te worden aangegrepen", aldus Kranenburg.

Oud-medewerkers van Oracle kunnen zich als lid aanmelden bij Oracle Alumni. Inmiddels zijn er ruim 100 aanmeldingen binnen.

Meer informatie over Oracle Alumni en het volledige programma op 5 april aanstaande is te vinden op www.oracle-alumni.nl. Men kan ook bellen met Pieter Kranenburg (06-24694737) of mailen naar info@oracle-alumni.nl.




Pieter Kranenburg