Gemeente Twenterand


Viering 25 jaar zwembad De Stamper doorslaand succes

Dit jaar bestaat zwembad De Stamper 25 jaar. De gemeente Twenterand liet dit niet onopgemerkt voorbij gaan. Om dit heugelijke feit te vieren werd er op woensdag 5 april een aantal feestelijkheden georganiseerd.

Van 7.00 uur tot 11.00 uur was er voor alle bezoekers koffie met een broodje. Accordeonist Joop Nijkamp zorgde voor een muzikale noot. Ruim 300 bezoekers waren op deze ochtend in De Stamper aanwezig.

Tussen 13.00 uur en 17. 00 uur was er een uitgebreid kinderprogramma door De Koff Entertainment uit Rijssen. Zo was er op deze middag zowel een ballonnenclown, als een suikerspinclown. De suikerspinclown deelde gratis suikerspinnen uit aan de aanwezige kinderen. Wethouder Hidde Visser van de gemeente Twenterand reikte de eerste gratis suikerspin uit. Verder konden kinderen spelen op springkussen "Alladin" en was er als klap op de vuurpijl een voorstelling van "Dompie en Flappie". Meer dan 500 kinderen wisten op deze middag de weg naar zwembad De Stamper te vinden.

Tot slot kregen bezoekers die het jubilerende zwembad tussen 20.00 uur en 21.30 uur bezochten koffie met een versnapering uitgereikt. `s Avonds zorgde de "Twentse Frans Bauer" voor een muzikale omlijsting, om de dag feestelijk af te sluiten. Ook deze wervelende show werd druk bezocht. Er werd zelfs een polonaise gelopen.

Bekijk hier de foto's