RTL Group

'Albert' luidt het weekend in bij RTL 4
Vanaf vrijdag 7 april wordt het weekend op RTL 4 ingeluid door Albert Verlinde. Het kijkcijferkanon van RTL 4 (RTL Boulevard wordt elke werkdag bekeken door ruim een miljoen mensen en zijn vorige eigen show, AVnu, trok gemiddeld bijna 800.000 kijkers met een record van bijna 1,1 miljoen kijkers) ontvangt en bezoekt in zijn nieuwe programma Albert nationale en internationale prominenten uit de showbizz, sport, zakenwereld, politiek en mode. Niet alleen de studio met publiek vormt het decor van Albert, de kijker kan zich eveneens acht weken lang, direct na Baantjer, verheugen op reportages vanaf diverse interessante locaties. Daarnaast treden er ook artiesten op met hun grootste hits.

Een markant onderdeel van de show is Aan Tafel, waarbij Albert gedurende 15 tot 20 minuten praat met gasten die een sterke onderlinge band samen hebben. Die band kan familiaal zijn, sociaal, vriendschappelijk, professioneel, relationeel, collegiaal; alles kan, zolang er maar één gemeenschappelijke factor is die de gasten met elkaar (ver)bindt.

Uitzending: RTL 4, vrijdag 7 april, tussen 21.30 en 22.30 uur.


---

-----------------
Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, persdienst RTL Nederland via tel. 035 - 6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl.

© 2006 RTL Nederland / IP