Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Ed nijpels opent nieuwste westcord-aanwinst op vlieland

vliegende start voor residentie vlierijck

Oost-Vlieland, maart 2006 - WestCord Hotels is de trotse exploitant van het gloednieuwe appartementencomplex Residentie Vlierijck op Vlieland, het eiland van rust en ruimte. Op vrijdag 7 april 2006 opent Vlierijck - met 39 moderne appartementen - haar deuren op spectaculaire wijze met een "vliegende start". De sleutel arriveert namelijk per helikopter. Onder toeziend oog van de genodigden verzorgt de Commissaris van de Koningin van Friesland, de heer Ed Nijpels, de openingsceremonie.

Oase

Het moderne en luxe appartementencomplex Residentie Vlierijck ligt in het centrum van het gezellige en historische Oost-Vlieland. Alles kan en niets moet; heerlijk uitwaaien, genieten van de zee, zon, de prachtige lucht en eindeloos wandelen op de brede zandstranden die het waddeneiland rijk is. Zelfs fietsen is een belevenis, want er zijn weinig auto's te bekennen. Een oase voor de natuurliefhebber of rustzoeker met het verlangen naar een eigen vakantieplek. Residentie Vlierijck biedt, naast de 39 luxe en moderne onderkomens, een oriëntaals restaurant "Caep Oost", overdekt zwembad, sauna, stoombad, zonnebank, fitnessruimte en een speelruimte voor de kinderen. Geen mondain vermaak, wel veel sportieve mogelijkheden, zoals vliegeren, paardrijden, zwemmen, tennis, raften, pijl- en boogschieten en strandzeilen.

Feestelijke opening
Harry Westers, algemeen directeur van Westcord Hotels, over Residentie Vlierijck: "We verwachten dat het hoogwaardige product dat we met Vlierijck aanbieden weer een heel nieuwe groep mensen voor een lang weekend of vakantie naar Vlieland trekt. Bovendien zijn wij er trots op dat de Commissaris bereid is de opening te verzorgen!" Onder toeziend oog van de genodigden en het management van de WestCord Hotelgroep opent de heer Nijpels op 7 april aanstaande om 14.00 uur de deuren van het complex.

Van Wad tot Stad... De Nederlandse hotelgroep WestCord Hotels, opgericht in september 2001, bestaat uit negen hotels. Zo zijn in Amsterdam het viersterren hotel Golden Tulip Amsterdam Art, het Tulip Inn Amsterdam Art en Ramada Amsterdam City Centre en per 1 januari 2006 Hotel New York in Rotterdam onderdeel van WestCord. De andere hotels liggen op de drie Waddeneilanden Vlieland, Terschelling en Ameland. Dankzij een vriendelijke en professionele uitstraling heeft de hotelgroep een groeiend aantal zakelijke en leisure-gasten mogen verwelkomen. Daarnaast beschikt de hotelgroep over een eigen evenementen organisatiebureau, Island Events en een bemiddelingsbureau voor horecapersoneel, WestCrew. Zie voor meer informatie www.westcordhotels.nl en www.islandevents.nl.