Gemeente Middelburg

Welkom op de tekstsite van de Gemeente Middelburg


---

None

Persbericht 4 april 2006

Sportclubs in de prijzen

Sportwethouder Albert de Vries reikt op vrijdag 7 april sportstimuleringsprijzen uit en maakt de sportvrijwilliger van het jaar bekend. De bijeenkomst is om 19.00 uur in De Blikken, de sporthal van Arnemuiden.

De stimuleringsprijzen gaan naar verenigingen met vernieuwende ideeën om organisatie en integratie van en deelname aan sport te bevorderen. Een bedrag van 5.000 euro wordt onder de winnaars verdeeld.

De jury heeft drie verenigingen genomineerd voor een prijs. Die clubs zijn TTC Middelburg (tafeltennis), BC Zeedo (bowling) en het dames sloeproeiteam De Zeeuwse Dernen.

Voor de titel Sportvrijwilliger van het jaar zijn vier vrijwilligers genomineerd. Dat zijn Edwin Duine van Sportschool Geelhoed, Ria de Ridder-Leenhouts van korfbalvereniging TOP, Wendy Poppe van bowlingclub Zeedo en Jan Vermeule van atletiekvereniging Dynamica.

Gemeente Middelburg vindt het belangrijk om verenigingen te stimuleren om vernieuwende activiteiten op te zetten en zo Middelburgers te laten sporten. Ook wil de gemeente benadrukken dat vrijwilligers onmisbaar zijn binnen de sportwereld.


Noot voor de redactie;