Ingezonden persbericht


P o d i u m G r o e p . n l

Podium Partypalace, De Troubadour Grand Café Musique, Grand Café Den Herdenbergher

BlØf vrijdag in podium hardenberg uitverkocht

Hardenberg-, Het nieuwe BLØF-album 'UMOJA' is uit. Ter ere daarvan heeft de band een clubtour georganiseerd. In elke provincie één optreden... behalve in Overijssel want aanstaande vrijdag (7-4) staan de Zeeuwse vrienden van Podium in Podium Partypalace in Hardenberg. De zaal gaat open om 19.00 uur en het concert start om 20.30 uur. Het concert is volledig uitverkocht.

Vrijdagavond (7-4) is er in het muziekcafe van PodiumGroep.nl "De Troubadour" de maandelijks KOMEDIE KLUB waarin de beste standup comedians bijeen komen voor een gezonde lachsessie. Absurde humor, smakelijke conferences, improviseren en onbedaarlijk lachen zijn de gevolgen van een avondje KOMEDIE KLUB. Per avond treden 3 of 4 comedians op en een MC die voor passende muziek zorgt. Na afloop is er gratis entree voor de 'normale' vrijdagse muziekavond in De Troubadour en vanavond is dat een heuse 90's PARTY met de beste hits uit de topjaren negentig.

Zaterdag aanstaande (8-4) is het grand café van PodiumGroep.nl "Den Herdenbergher" in het centrum van Hardenberg weer het Swingcafé van NO Overijssel. Entree vanaf 23 jaar dus vanaf 22.00 uur helemaal voor de 'oudere jongere' met vanavond DJ Herman P. die weer de beste (dans-) hits uit de 70's, 80's en 90's draait. Een volle dansvloer, gezellige en lachende vrienden in het leukste café van Hardenberg. Natuurlijk worden de actuele, populaire danshits niet overgeslagen en als je wilt gaan we zelfs terug naar de sixties. 'Feel good' is troef in Den Herdenbergher.

Zaterdagnacht (8-4) staat de Friese Top100-band BOULEVARD in de Grote- of Theaterzaal van Podium Partypalace. Boulevard is een ijzersterke live band met twee sympathieke zangeressen en een fantastische zanger die je meenemen op reis langs de mooiste en meest herkenbare hits van de muziekgeschiedenis. De bandleden zijn vrienden van Podium geworden en jullie weten wat je kunt verwachten. Een absolute topband! Alle informatie is ook te vinden op www.PodiumGroep.nl.

Mental Theo
Iedere maandag tot en met donderdag hoor je Mental Theo exclusief en zeer succesvol op SLAM!FM. Vandaar dat we Theo weer es uitnodigden voor een flinke muziekparty in de nacht van 8 op 9 april. En het is die Theo die die nacht als VIP-DJ in onze populaire club DANCE DEPARTMENT staat. Na middernacht... en natuurlijk geen extra entree.

Einde Persbericht