Tuinidee Goes, 7 tot en met 9 april 2006, Zeelandhallen Goes

Expodia bv

TUINIDEE KOMT NAAR GOES

Tuinidee, de populaire groene publieksbeurs, komt dit jaar ook naar Goes. Van vrijdag 7 april tot en met zondag 9 april kunnen liefhebbers van tuinieren terecht op de zintuigprikkelende beurs in de Zeelandhallen. Bezoekers van Tuinidee kunnen tegelijkertijd een bezoek brengen aan WoningExpo Zeeland.

Tuinidee komt van vrijdag 7 april tot en met zondag 9 april naar het Zeelandse Goes. Tuinidee biedt een schat aan noviteiten, praktische groeninformatie en tuininspiratie. Fabrikanten, leveranciers, hoveniers en kwekers presenteren hun nieuwste producten en ideeën voor het nieuwe tuinseizoen. Buitenzinnnen is het thema van Tuinidee 2006. Door interactie op de beurs en diverse exposities krijgt de bezoeker praktische ideeën aangereikt.

Van Slow Food tot de Mystic Garden
In het Hof van de Smaak laat Arno Heijkoop van De Kleine Aarde bezoekers kennismaken met Slow Food, de nieuwste trend. Hij bereidt de heerlijkste gerechten met uitsluitend biologische producten.

In de stand van Dreamgarden maken bezoekers kennis met onderhoudsvrij vlonderhout, het tuinhuis van kunststof, eigentijdse tuinmeubelen, de nieuwste bestratingsmaterialen en accessoires voor een droom van een tuin. Bezoekers van Tuinidee met een nieuwe tuin, worden uitgenodigd om een ontwerpschets te laten maken door de ontwerpers van Dreamgarden.

Een rondgang door de Mystic Garden van Cazemier & Van Kempen is een inspirerende ontdekkingstocht. Hier is onder andere een complete loungehoek van zitzakken te bewonderen en wordt een schutting van metalen modules gepresenteerd.

Binnen en buiten
Door de unieke combinatie met WoningExpo Zeeland komen bezoekers op Tuinidee Goes direct in contact met zowel aanbieders van tuinproducten als experts op woongebied. Meer informatie over de beurs is te vinden op www.tuinidee.nl. Tuinidee Goes is geopend van vrijdag 7 april van 13.30 tot 17.00 uur, zaterdag 8 en zondag 9 april van 10.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis.