RTL Group


Primeur met Luv in eerste 'Albert' morgen bij RTL 4 Ook Rob de Nijs, Touriya en eerbetoon aan Frederique Vanaf vrijdag 7 april wordt het weekend op RTL 4 ingeluid door Albert Verlinde, die met zijn nieuwe programma getiteld Albert prominenten uit vooral de showbizz ontvangt en bezoekt. Voor de allereerste keer sinds hun hysterische comeback, doet de meidengroep Luv in de voltallige bezetting een talkshowstudio aan. Niet alleen nemen ze bij de allereerste Albert plaats om bij te praten, ook treden zij er voor het eerst weer op.

Ook Rob de Nijs is in de eerste aflevering te gast. Hij doorbreekt het maandenlange stilzwijgen over zijn privéleven en over de geruchten dat hij zou gaan stoppen met zingen. Albert bezoekt in Los Angeles de Nederlandse actrice Touriya Haoud en toetst zelf of ze de fantaste is waar zij soms voor wordt aangezien. Bovendien is er een eerbetoon aan de maandag overleden actrice Frédérique Huydts. Albert praat met onder anderen auteur/acteur Haye van der Heyden. Frédérique speelde in Hayes tv-serie Diamant en in vier theaterproducties van zijn toneelgezelschap Mussen & Zwanen.

Uitzending: RTL 4, vrijdag 7 april, tussen 21.30 en 22.30 uur.


---

-------------
Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, persdienst RTL Nederland via tel. 035 - 6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl.

© 2006 RTL Nederland / IP