Makelaarsland b.v.

Makelaarsland genomineerd voor Funda Awards.

6 april 2006

Makelaarsland.nl is genomineerd voor de Funda Awards. Deze Awards zijn bestemd voor de meest innovatieve bedrijven, organisaties of personen in de vastgoedwereld. Er zijn in totaal drie awards: voor het meest innovatieve idee, de beste uitvoering en de publieksprijs. Bedrijven die in aanmerking komen voor een Funda Award moeten het afgelopen jaar vooruitstrevend zijn geweest als het gaat om businessmodellen, gebruik van techniek, marktbewerking en/of nieuwe concepten binnen de vastgoedbranche.

Directeur Jeroen Stoop van Makelaarsland.nl is erg verheugd over de nominatie: 'Er is heel wat opschudding geweest over onze formule, vooral bij collega-makelaars. Dat wij nu zijn genomineerd, maakt duidelijk dat onze formule en kwaliteit worden erkend.'

Makelaarsland.nl biedt huizenverkopers de mogelijkheid om voor een vaste courtage van 795 euro all-in hun huis te verkopen. De courtage is zo laag omdat de verkoper zelf ook een actieve rol heeft en een deel van de werkzaamheden via de interactieve website verloopt.

Het is de eerste keer dat de Funda Awards worden gehouden. Voor de publieksprijs kan men tot en met 24 april stemmen op www.funda.nl/award/stemmen.asp. De uitslag wordt op 25 april bekend gemaakt in de Amsterdamse Cruise Terminal.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeroen Stoop van Makelaarsland Telefoon: 088-200 2005 / 06 53303997
E-mailadres: jeroenstoop@makelaarsland.nl