April 2006

Curaçao Beats Per Minute Tour 2006
Groovy club en vibrerende latin beat op Curaçao hotspots van 10 tot 14 mei
Curaçao host voor het eerst het internationale, muzikale dj spektakel `Curaçao Beats Per Minute Tour 2006'. Tijdens dit 50 uur durende evenement van 10 tot 14 mei zullen internationale en lokale dj's de bezoekers inspireren met hun frisse, sexy en funky house muziek, groovy club en vibrerende latin beats. Nederlandse dj's onder wie Mark van Dale, Lucien Foort, Brian S, Ricky Rivaro, Gregor Salto, Natarcia en Rob Boskamp, draaien vanaf meerdere mooie locaties op Curaçao. Maar ook dj's uit Italië, Puerto Rico, Spanje, de Verenigde Staten en Venezuela, zullen gedurende vijf dagen het eiland op zijn kop zetten. Naast de Nederlanders zullen onder meer DJ Meg en Hector Gamez (Venezuela), David Penn (Spanje) en diverse Curaçaose dj's hun mixkunsten ten gehore brengen.

Op de openingsavond, met titel AquaBeats, draaien de dj's hun muziek vanaf een vlot op het Spaanse Water. Het `dj-vlot' wordt omringd door boten waarop het publiek uit zijn dak kan gaan. SecretBeats is de naam van de tweede sessie die - de naam zegt het al - op een geheime locatie plaatsvindt. De derde avond zullen diverse clubs het toneel zijn van de BPM tour, op elke locatie zal een andere muziekstijl te horen zijn. De klapper, het eindfeest wordt de Curaçao BPM tour full moon party. Deze zal worden ingeleid door een dansparade; de dj's treden op vanaf een praalwagen al rijdend door de straten van Punda en eindigend bij club Tu Tu Tango. In de tuin en op de binnenplaats van Tu Tu zullen alle meereizende dj's zorgen voor een ware muziekmarathon. De tour wordt op zondag à la Bloemendaal afgesloten op het strand van het Sea Aquarium onder de naam AfterChillBeats.

Dit wordt de eerste editie van de Curaçao BPM Tour en het is de bedoeling dat het een jaarlijks evenement wordt. Naast het doel om een hoogwaardig internationaal muziek evenement neer te zetten, verwacht de organisatie het toerisme naar het eiland te stimuleren in een periode van laagseizoen. Diverse touroperators waaronder Kras SterVakanties, Arke en Van der Valk Vakanties bieden speciale pakketreizen aan voor dit evenement.

_____________________________________________
BrouwerBetist, www.brouwerbetist.nl
Tel. + 31 (0) 182 670244, Fax. + 31 (0) 182 526959 2006-04-07