BedrijfsautoRAI

Bas Logistics kiest werderom voor Scania

(4/7/2006)
Onlangs heeft de heer G. Bas van transportbedrijf Bas Logistics B.V. de sleutels ontvangen van acht nieuwe Scania Euro 4 trucks. Het betreft vier Scania 4x2 420 pk trekkers en vier 380 pk Scania 6x2 bakwagens. De trekkers zullen worden ingezet in het internationale vervoer op Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië. Bas Logistics zal de vier bakwagens gebruiken voor de afwikkeling van het intermodale vervoer van en naar Italië. Deze autoâs worden gestationeerd in Milaan en Verona. Met het Scania EGR-systeem kiest het bedrijf voor zekerheid v.w.b. het realiseren van de (toekomstige) Euro-normering. Bas Logistics B.V. is al klant van Scania sinds haar oprichting op 1 januari 1986.

Bas Logistics, gevestigd in het Noord-Brabantse Etten-Leur, bestaat dit jaar twintig jaar. Het transportbedrijf is gespecialiseerd in transporten op Zuid-Europa en is één van de belangrijkste Nederlandse spelers op het gebied van groepagevervoer van en naar Italië. In Milaan heeft Bas Logistics een eigen vestiging. Bas Logistics heeft 80 medewerkers in dienst en beschikt over een moderne vloot van 115 eenheden.

Voor alle Scaniaâs uit het wagenpark heeft Bas Logistics een Reparatie- & Onderhoudscontract. De wagens worden onderhouden bij de vestiging van Scania in Roosendaal. Bas Logistics heeft wederom voor Scania gekozen vanwege de goede relatie die zij heeft met de lokale dealervestiging en omdat de Scania Euro 4 trucks voorzien zijn van de EGR inspuittechniek van Scania.

âWij zijn er op dit moment van overtuigd dat EGR is te prefereren boven AdBlueâ, aldus Ger Bas, oprichter van Bas Logistics en Toine van Bladel, Fleet Manager bij Bas Logistics.