Ingezonden persbericht


PERSUITNODIGING

Minister Van der Hoeven maakt genomineerden ICTRegie Award bekend

Maandag 10 april maakt de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Mevr. Maria van der Hoeven, de genomineerden voor de ICTRegie Award bekend. Dit vindt plaats om 13.30 uur tijdens de opening van de Kennismarkt op het ICT-Kenniscongres 2006 in de RAI in Amsterdam.

De ICTRegie Award is onderdeel van de Nationale ICT Awards 2006. De ICTRegie Award wordt uitgereikt aan de persoon die, of het koppel dat het meest doeltreffend de resultaten van wetenschappelijk onderzoek heeft weten om te zetten in één of meer economische of maatschappelijke toepassingen.

Tijdens de uitreiking van de Nationale ICT Awards op 16 mei 2006 zal de winnaar van de ICTRegie Award bekend worden gemaakt tegelijk met de andere Nationale ICT Award winnaars. De Nationale ICT Awards hebben als doel het gebruik van ICT-toepassingen te stimuleren en een positieve bijdrage te leveren aan het imago van ICT in bedrijfsleven, non-profit en overheid. Het evenement verbindt tal van organisaties en personen, die actief betrokken zijn bij de ontwikkeling van ICT-toepassingen in maatschappelijke en economische sectoren.

Meer informatie is te vinden op www.ictawards.nl en www.ictregie.nl.

U bent van harte uitgenodigd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Piet Barthel (secretaris van de jury van de ICTRegie Award), e-mail: barthel@ictregie.nl, telefoon: 070-3440712