Senternovem


Toogdag Platform Nieuw Gas

Aanvangsdatum

30-05-2006

Tijdens deze bijeenkomst zullen aan de hand van de transitiepaden Energiebesparing in de Gebouwde Omgeving, Decentrale Energieopwekking (mini- en microwkk), Schoon Fossiel/CO2-opslag en Groen Gas (biomassa en waterstof) discussies plaatsvinden over de rol van bedrijven, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en overheden in de energietransitie.

Ook dit jaar zet het Platform Nieuw Gaszich in voor de transitie naar een duurzaam gassysteem. Ideeën en inzet zijn hard nodig om deze transitie in een stroomversnelling te kunnen brengen. Om dit te realiseren nodigt het Platform Nieuw Gas u uit voor het bijwonen van een "Toogdag".

De Task Force Energietransitie biedt medio april haar transitie-actieplan aan de minister van Economische Zaken aan. Dat is voor het Platform Nieuw Gas een goed moment om te bekijken hoe deze grote uitdaging kan worden opgepakt.

Het programma bestaat uit korte presentaties van de werkgroepen die de transitiepaden nadere invulling geven; tevens worden er verscheidene workshops gehouden. Zowel de discussiemomenten als de workshops staan in het teken van de toekomst van de Energietransitie en de rol die wij samen hierin kunnen vervullen.

We vragen u om deze dag alvast in uw agenda te reserveren. Binnenkort zijn nadere details beschikbaar over het programma. We hopen u te ontmoeten op deze interessante en inspirerende bijeenkomst op 30 mei a.s. in Apeldoorn.

Ulco Vermeulen
Voorzitter Platform Nieuw Gas

Locatie

Congrescentrum Orpheus te Apeldoorn

Toegangsprijs

gratis

Contact

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Francien Somers, tel. 046-4202244, F.somers@senternovem.nl.

Meer informatie

Aanmeldingen
Wijzigingsdatum | 07-04-2006