Tournamentgame.nl

Prettige Wedstrijden en een Voorspoedig WK

ROTTERDAM, 7 april
Waar het gebruikelijk is dat bedrijven rond de kerstperiode de mogelijkheid aangrijpen om de goede relatie met hun zakenpartners nog eens te onderstrepen, biedt TournamentGame.nl bedrijven de kans om dit te doen in de aanloop naar het WK voetbal.

Voor bedrijven die niet over de middelen beschikken om hun zakenpartners te trakteren op toegangskaarten voor één van de wedstrijden op het WK heeft TournamentGame.nl een leuk alternatief. Via hun onlangs gelanceerde website kunnen bedrijven snel en eenvoudig hun eigen WK-pool organiseren.

Hoe werkt het?
Binnen het bedrijf moet iemand worden aangesteld als organisator van de pool. Deze organisator nodigt vervolgens per e-mail potentiële deelnemers uit. Een deelnemer die zich daarna aanmeldt op de website, geeft te kennen mee te willen doen aan de pool. Alle deelnemers kunnen eenvoudig een voorspelling doen van de uitslagen van de groepswedstrijden en het verdere verloop van het toernooi. Zodra het toernooi begint, worden de voorspellingen bevroren en krijgt iedereen inzicht in elkaars voorspelling via een ranglijst die direct na elke wedstrijd wordt bijgewerkt.

Om het competitie-element op de werkvloer te vergroten, bestaat de mogelijkheid de belangrijkste overzichten in een handig formaat af te drukken. Ook kan voorafgaand aan elke groepswedstrijd bekeken worden wat de individuele voorspellingen zijn. Wanneer niet alleen om de eer gestreden wordt, kan de organisator een prijzenpot koppelen aan de pool. Met elkaar discussiëren over de resultaten kan via een gastenboek.

Het organiseren van een pool is niet alleen beperkt tot Nederlandstalige deelnemers: ook Engels-, Duits-, Frans-, Spaans- en Italiaanstalige kunnen de strijd met elkaar aangaan. Het systeem is ook toegankelijk voor particulieren, verenigingen en andere instellingen.

De prijs voor het organiseren van een eigen pool bedraagt per deelnemer ongeveer 0,50 euro tot 1,00 euro (excl. BTW), afhankelijk van het aantal tegelijk ingekochte deelnames. Het minimum aantal deelnemers is 8.