Ben Fox: compagnon bij Allen & Overy Amsterdam

Allen en overy

Amsterdam, 7 april 2006 Ben Fox is per 1 mei benoemd tot compagnon bij advocatenkantoor Allen & Overy in Amsterdam. De 35-jarige Brit is sinds 1999 werkzaam bij Allen & Overy in Londen en kwam in 2001 naar Nederland. Ben is sindsdien werkzaam in de Amsterdamse bank- en effectenrechtspraktijk.

Ben Fox startte zijn loopbaan in 1995 in Londen en deed ervaring op in Parijs en Amsterdam. Ben was gedurende 18 maanden gedetacheerd bij de juridische en commerciële teams van Credit Suisse en meer recentelijk bij ABN AMRO Bank. Ben Fox heeft zich gespecialiseerd op het gebied van leveraged finance, asset finance, vastgoedfinanciering en algemene bedrijfsfinanciering, waarbij hij optreedt voor zowel financiële instellingen als (veelal beursgenoteerde) ondernemingen.

Allen & Overy is een internationaal advocatenkantoor met rond de 4900 medewerkers, waaronder ruim 420 compagnons, gevestigd in 25 steden wereldwijd. Allen & Overy behoort tot de selecte juridische top die geïntegreerde juridische dienstverlening biedt in de belangrijkste internationale jurisdicties.

Het Amsterdamse advocatenkantoor bekleedt een vooraanstaande positie binnen het internationale netwerk van Allen & Overy. Het kantoor is van Nederlandse origine met een historie die teruggaat tot 1850 en telt zo'n 40 partners, 150 medewerkers en ongeveer 200 ondersteunende staf. Tot zijn cliëntenkring behoren veelal beursgenoteerde grote en middelgrote ondernemingen, financiële instellingen en overheden.

De advocaten, notarissen en fiscalisten van Allen & Overy Amsterdam leveren hoogwaardig juridisch advies in de volgende praktijkgebieden: ondernemingsrecht, bank- en effectenrecht, energierecht, procesrecht, intellectuele eigendomsrecht, arbeidsrecht, onroerend goedrecht, mededingingsrecht, belastingrecht en communicatie-, media- en technologierecht.

---