Ingezonden persbericht


Persbericht

Utrecht, 07-04-06

Vernieuwd Kunsthuisutrecht.nl is in de lucht!

Iedereen is welkom op de virtuele housewarming party!

 

Het Kunsthuisutrecht.nl staat als een huis! Al meer dan 500 amateurkunstenaars en organisaties die diensten bieden aan amateurkunstenaars, hebben een vaste stek gevonden in dit bijzondere virtuele Kunsthuis. Nog iedere dag melden zich nieuwe bewoners aan.

 

Door de gezellige drukte konden de vele bezoekers de Persoonlijke Kamers van de bewoners niet goed meer vinden. Het werd dus tijd voor een verbouwing. Inmiddels heeft de architect van het Kunsthuis, Ecreation, een riante vleugel aan het Kunsthuis gebouwd. Naast de Hoofdvertrekken (Hoofddisciplines): Beeldend, Dans, Muziek, Taal en Theater kunnen de bewoners nu kiezen voor de Serres (Subdisciplines).

De mooie nieuwe zoekmachine is ontworpen door Hennipman   Schalken.

 

De subdiciplines zijn:

 

Bij Beeldend: Fotografie, Multimedia, Tweedimensionaal, Driedimensionaal, Textiel en Wereldkunst Bij Dans: Jazz/Moderne dans, Klassiek, Streetdance, Musical/show, Wereldkunst Bij Muziek: Koren, Orkesten, Jazz, Pop/Rock/Folk, Singer/Songwriter, wereldkunst Bij Taal: Poëzie, Proza, Multimediaal schrijven, Theater/Scenario/Hoorspel, Wereldkunst Bij Theater: Wereldkunst, Theater, Musical, Theatersport

 

 

Ben je amateurkunstenaar of lever je diensten aan amateurkunstenaars en woon je in de provincie Utrecht, meld je dan aan voor een Persoonlijke Kamer.

Ga naar www.kunsthuisutrecht.nl en je wordt met open armen verwelkomd door de Conciërge.

www.kunsthuisutrecht.nl is een initiatief ZIMIHC huis voor amateurkunst en wordt gefinancierd door de provincie Utrecht.