Ingezonden persbericht


P o d i u m G r o e p . n l

Podium Partypalace, De Troubadour Grand Café Musique, Grand Café Den Herdenbergher

EXTRA PERSBERICHT WEEK 9

Concert toegevoegd aan UMOJA-clubtour door Nederland

BLØF NAAR PODIUM HARDENBERG

Hardenberg-, Over enkele dagen (begin maart) komt het nieuwe BLØF-album 'UMOJA' uit. Ter ere daarvan heeft de band een clubtour georganiseerd. In elke provincie komt één optreden. Op www.blof.nl is te lezen dat bijna alle optredens tot op de laatste plaats zijn uitverkocht. Maar tot ieders verrassing is er vanaf vandaag nóg een kans om kennis te maken met het nieuwe muzikale hoogstandje van de Zeeuwse vrienden: op vrijdag 7 april in Podium Partypalace in Hardenberg.

Een muzikale ontdekkingsreis. Zo noemt BLØF haar nieuwe project UMOJA dat in het Swahili eenheid, saamhorigheid en eenwording betekent. Twee jaar lang reisde BLØF over de hele wereld, om muziek te maken met artiesten in Afrika, Noord- en Zuid-Amerika, Azie, Australie en Europa. Kenia en Nigeria waren de landen waar het UMOJA-project begon. Daarna volgden Turkije, Cuba, Portugal, de Verenigde Staten, Argentinië, India, Bhutan, Japan, Australië, Ierland en Rusland. De reizen resulteerden in een cd met muzikale invloeden uit dertien verschillende landen. Soms alleen door de toevoeging van lokale instrumenten, soms ook in de vorm van een duet. Maar altijd heel herkenbaar BLØF.

Tickets

De UMOJA clubtour door Nederland krijgt met het concert op 7 april in Podium Hardenberg dus een extra show. De zaal gaat open om 19.00 uur. Lokaal zijn er slechts een zeer beperkt aantal kaarten te verkrijgen bij 'De Blauwe Shop' in het centrum van Hardenberg, het vaste voorverkoopadres van Podium. Aanstaande zaterdag 4 maart moet je er om exact 09.00 uur voor op de stoep staan! De resterende tickets gaan vanaf 6 maart via Ticketservice (www.ticketservice.nl) en de BLØF-website in de voorverkoop. Alle informatie is ook te vinden op www.PodiumGroep.nl.

Einde Persbericht