Koninklijke Begemann Groep N.V. Persbericht

Breda, 22 maart 2006
Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders

De Raad van Bestuur van Koninklijke Begemann Groep N.V., gevestigd te Breda, deelt mee dat een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders zal worden gehouden op vrijdag 7 april 2006, om 17.00 uur, in Novotel Rotterdam Brainpark, K.P. van der Mandelelaan 150, 3062 MB Rotterdam.
Aandeelhouders en andere vergadergerechtigden worden bij deze uitgenodigd de vergadering bij te wonen.

De agenda van deze vergadering luidt als volgt:
Kapitaalvermindering
Statutenwijziging
Rondvraag
De agenda met toelichting op het voorstel tot statutenwijziging en kapitaalvermindering ligt voor vergadergerechtigden ter inzage ten kantore van de vennootschap (Ginnekenweg 157, 4818 JD Breda), alsmede bij het kantoor van ING Bank NV, Van Heenvlietlaan 220 te 1083 CN Amsterdam, alwaar kosteloze afschriften daarvan verkrijgbaar zijn.. Houders van gewone aandelen A en houders van certificaten van gewone aandelen B die tot een verzamel- of girodepot behoren, of hun schriftelijk gemachtigden, die de vergadering wensen bij te wonen, dienen een schriftelijke verklaring van een bank of andere instelling aangesloten bij Euroclear Netherlands ( Necigef ) in Amsterdam te overhandigen, waarin wordt bevestigd dat (i) de houder gerechtigd is tot een bepaald aantal (certificaten van) gewone aandelen A en/of B, die behoren tot een verzameldepot en dat (ii) deze aandelen hiertoe zullen blijven behoren tot en met de sluiting van de vergadering. De hierboven bedoelde verklaring dient uiterlijk 31 maart 2006 gedeponeerd te zijn bij ING Bank NV, Van Heenvlietlaan 220 te 1083 CN Amsterdam.
Indien een aandeelhouder zich door een derde gevolmachtigde wenst te laten vertegenwoordigen dient (a) hij zijn aandelen te hebben aangemeld als hiervoor genoemd en (b) de gevolmachtigde bij de registratie voor de vergadering het registratiebewijs alsmede zijn schriftelijke volmacht over te leggen.
Koninklijke Begemann Groep N.V. . Tel: 076 5244444
Fax: 076 5244445
Email: info@rbg-breda.com


---- --