Gemeente Tilburg

Datum
6 april 2006

Vervangen bomen Katwoudestraat / Keizersveerlaan

Start werkzaamheden vrijdag 7 april 2006

Op vrijdag 7 april 2006 start de gemeente Tilburg met het vervangen van de bomen in de Katwoudestraat en de Keizersveerlaan.

Inhoud werkzaamheden

De bestaande bomen worden vervangen door een andere soort bomen. De nieuwe boomsoort is de Acer campestre "Elsrijk". Deze bomen staan ook in de Kijkduinlaan en de Kronenbergstraat. In de Katwoudestraat worden 14 bomen terug geplaatst, in de Keizersveerlaan 32 bomen. Dit wil zeggen dat er in uw straat minder bomen komen te staan. De nieuwe boom wordt geplant tussen de standplaats van de oude bomen. Ook wordt er grondverbetering toegepast bij de nieuw te planten bomen.

Uitvoeringsplanning
Afhankelijk van het weer, duren de werkzaamheden ongeveer drie weken.

Wij verzoeken u vriendelijk uw kinderen voor hun eigen veiligheid uit de buurt van de werkzaamheden te houden. Ook verzoeken wij u om uw auto niet op vrijdag 7 april in de Katwoudestraat en de Keizersveerlaan niet in de buurt van een boom te plaatsen. De werkzaamheden starten om ongeveer 08.00 uur. Maandag 10 april wordt er in de Katwoudestraat gestart met het verwijderen van tegels en het ontgraven voor de grondverbetering. Één dag voordat voor de grondverbetering wordt uitgevoerd in de Keizersveerlaan, wordt het werkgebied afgezet met rood wit lint. Dit wordt gedaan om aan te geven waar de werkzaamheden de volgende dag zullen plaatsvinden. Wij verzoeken u om uw auto tot het einde van de werkzaamheden niet in uw straat te parkeren omdat er met groot materiaal in uw straat gewerkt wordt. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Meer informatie

Hebt u nog vragen over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met Freddy van de Pas, uitvoeringscoördinator. Hij is op werkdagen te bereiken via telefoonnummer 013 542 88 74.

( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan wegen en groen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl


---- --