ICT Automatisering NV

PERSBERICHT
Barendrecht, 7 april 2006
Onder de naam ICT NoviQ gaat softwareontwikkelaar ICT Automatisering diensten met een hoge toegevoegde waarde verlenen op een aantal deelgebieden binnen de systeemontwikkeling, zoals requirements engineering, architectuur, quality assurance en configuratie management. De diensten zullen geleverd worden in de vorm van trainingen, consultancy en proces-en toolimplementatie.
Op het gebied van systeemontwikkeling is een aantal trends waarneembaar. Zo worden producten technisch complexer door de toenemende functionaliteit, wordt een hogere performance en een hogere beschikbaarheid geëist en moeten de producten sneller opgeleverd worden. Met de diensten van ICT NoviQ wil ICT heel gericht hierop inspelen. Naast de bestaande markten van ICT Solutions en ICT Embedded, zullen de diensten van ICT NoviQ ook op andere markten worden ingezet. Ing. Jeroen Macke MBA is aangesteld als directeur van ICT NoviQ BV. Sinds 1991 is hij in verschillende functies werkzaam voor ICT Automatisering N.V.
/ / / / / / / / Profiel ICT
De activiteiten van ICT zijn onderverdeeld in de divisies ICT Embedded en ICT Solutions. ICT Embedded is marktleider op het gebied van embedded software, waar zij leverancier is van software gerelateerde diensten. ICT Solutions richt zich op het gehele software ontwikkelproces van informatiesystemen die een primair proces besturen of daarover informeren. De softwareontwikkeling betreft hoofdzakelijk klantspecifieke systemen. De projecten van ICT worden zowel in huis als op locatie van de opdrachtgever uitgevoerd. ICT opereert vanuit zes vestigingen in Barendrecht, Deventer, Eindhoven, Groningen, Karlsruhe (Duitsland) en München (Duitsland). Voor nadere informatie:
De heer A. Schot, directeur ICT Automatisering N.V., telefoon: 0180 - 646 000 Website: www.ict.nl


---- --