Grolsch NV

Voordracht nieuwe commissarissen Koninklijke Grolsch N.V.

Enschede, 7 april 2006

Voordracht nieuwe commissarissen Koninklijke Grolsch N.V.

De Raad van Commissarissen draagt de heren Mr. C. van Woudenberg en Drs. M. de Groen voor als nieuwe leden van de Raad van Commissarissen van Koninklijke Grolsch N.V.

Aan het slot van de komende jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 25 april 2006 treedt volgens rooster een drietal leden van de Raad van Commissarissen af. Daarbij is het zittende raadslid de heer Ruud van Ommeren beschikbaar voor herbenoeming, hetgeen ook de voordacht van de Raad van Commissarissen is ten aanzien van deze vacature.

Voorts ontstaat ruimte voor de voordacht voor een tweetal nieuwe commissarissen. In dat kader draagt de Raad van Commissarissen de heren Cees van Woudenberg en Marc de Groen voor.

De Raad van Commissarissen zal de Algemene Vergadering van Aandeelhouders verzoeken de drie voorgestelde kandidaten te (her-)benoemen. De gegevens en personalia van de voorgedragen leden van de Raad van Commissarissen zijn opgenomen in de agenda van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders, die heden wordt geplaatst op de website van de vennootschap www.grolsch.nl.


- - - - - - - - - -