Ingezonden persbericht


Nederlands bedrijf introduceert 'Ei van Columbus' voor mobiele telefoon

Altijd en overal toegang tot e-mail, agenda en contactpersonen via de mobiele telefoon

SyncYourMobile: eenvoudig en voordelig synchroniseren tussen e-mailserver en nagenoeg elk type zakelijke telefoon

Uden, 7 april 2006 - Overal en altijd kunnen werken. Dat is een grote wens van veel mobiele medewerkers. Door de toegenomen mobiliteit doet het er niet toe of iemand op kantoor, onderweg of thuis is. E-mail moet overal zijn uit te lezen en te beantwoorden, terwijl de agenda ook op locatie onmisbaar is. Tot nog toe is dit alleen mogelijk met speciale, vaak kostbare apparatuur. SyncYourMobile van SyncY maakt hieraan een einde. Deze voordelige en laagdrempelige dienst synchroniseert razendsnel zakelijke Outlook-gegevens tussen de bedrijfsserver en een mobiele telefoon, zonder dat daar specifieke extra software voor nodig is. Deze dienst is geschikt voor mobiele telefoons met GPRS-, UMTS- of EDGE-mogelijkheden, ongeacht het gebruikte netwerk. Met SyncYourMobile behoren dubbele afspraken in de agenda of te late reacties op e-mails voorgoed tot het verleden.

SyncYourMobile is een eenvoudige en veilige dienst om gegevens vanuit Microsoft Outlook - waaronder e-mail, agenda en contactpersonen - snel te synchroniseren met de mobiele telefoon, ongeacht waar de gebruiker zich bevindt. Andersom geldt hetzelfde: ook op de mobiele telefoon ingevoerde, gewijzigde of verstuurde gegevens zijn direct te synchroniseren met de server op kantoor. Dit alles voor een laag maandbedrag vanaf 7,99 euro per maand (excl. btw). Het synchronisatieproces is maximaal beveiligd op basis van het SSL-protocol (Secure Socket Layer) dat ook banken gebruiken voor betalingsverkeer. Voor synchronisatieprocessen werkt SyncYourMobile met het SyncML-protocol. Doordat het om een directe verbinding tussen server en telefoon gaat is er bovendien geen website waar de mail wordt verzameld en in het ergste geval te hacken is.

Verdere voordelen van SyncYourMobile.

- Altijd en overal toegang tot zakelijke e-mail met attachments, agenda en contacten.
- Laag maandbedrag.

- Geschikt voor nagenoeg alle zakelijke mobiele telefoons met GPRS, UMTS of EDGE.
- Gebruikmaken van bestaand e-mailadres.
- Hardware onafhankelijk dus gemakkelijk te wisselen tussen telefoon en platform.
- Geen hard- of software-installatie op de server.
- De gebruiker bepaalt zelf de synchronisatiemomenten.
- Alleen gewijzigde items worden gesynchroniseerd.

Aanmelden voor SyncYourMobile kan op www.syncy.com

SyncY
Het Nederlandse bedrijf SyncY richt zich met zijn portfolio op wereldwijde mobiele datasynchronisatie en apparaatbeheer. De mobiele professional staat hierbij centraal. Bedrijven en consumenten profiteren met de innovatieve mobiliteitsdiensten en -oplossingen van SyncY van toegenomen efficiëntie, productiviteit en grotere mobiele vrijheid. Het vlaggenschipproduct SyncYourMobile biedt veilige en eenvoudige mogelijkheden voor synchronisatie van e-mail, agenda en contactpersonen tussen e-mailserver en mobiele telefoon of andersom. Dit alles op basis van het SynCML-platform. SyncY levert zijn producten en diensten via het dealerkanaal en werkt met partners die variëren van IT-dienstverleners tot ISP's en telecomvendors. SyncY is opgericht in 2006. De oprichters hebben een brede ervaring op het gebied van ICT, sales en kanaaldistributie.