Ingezonden persbericht


Topprestaties met Belkin Power Consoles

Belkin introduceert krachtbron voor beeld en geluid

Schiphol-Rijk, 7 april 2006 ­ Een goede beeld- en geluidsinstallatie is kostbaar. Door gebeurtenissen in en rond het huis kunnen stroomstoringen worden veroorzaakt. Deze storingen hebben effect op het beeld en geluid van uw video/audio-installatie. Door storing bij de bron aan te pakken kunt u ervoor zorgen dat uw thuisbioscoop optimaal beschermd is en langer meegaat.

Belkin introduceert de PureAV homecinema Power Consoles serie. De serie bestaat uit drie modellen vol innovatieve functies om elektrische ruis te onderdrukken en alle aangesloten componenten van schone geconditioneerde stroom te voorzien. Ruis ofwel "vuile stroom" kan afkomstig zijn van allerlei bronnen in en om het huis zoals kleine en grote huishoudelijke apparaten, verlichting en digitale componenten als DVD- en CD-spelers. Deze "vuile stroom" creëert geknetter en sissende ruis op uw audio-installatie en vervuilt uw tv-beeldschermen met statische elektriciteit en sneeuw. PureAV homecinema Power Consoles filteren en controleren deze storingsverschijnselen waardoor de kwaliteit van het beeld en het geluid optimaal is.

Het kenmerk van de PureAV Power Consoles serie is de PureFilter meerfasenschakeling. Deze beschermt tegen "vuile stroom" door de rauwe netstroom te ontdoen van de elektromagnetische en radiofrequente lijnruis die storende invloed heeft op beeld en geluid. Daarnaast beschermd de PureFilter tegen kortsluiting in uw apparatuur door de ingebouwde geavanceerde overspanningsbeveiliging. Deze verbreekt automatisch de stroomvoorziening van de aangesloten apparaten wanneer de binnenkomende netspanning een gevaarlijk hoog niveau bereikt en herstelt automatisch de stroomvoorziening zodra de spanning naar en veilige waarde is teruggekeerd.

Alle PureAV Power Consoles hebben een fraaie uiterlijk en zijn uitgevoerd in geborsteld aluminium dat perfect past bij de homecinema apparatuur van tegenwoordig. De kabels zijn worden aan de achterzijde van de units aangesloten wat bijdraagt tot de geavanceerde uitstraling van deze nieuwe producten van Belkin.

De PureAV Power Consoles worden ondersteund door de levenslange garantie én een aangesloten-apparatuurgarantie. Deze garantie is bekend van Belkin's bekroonde serie Surgemaster-spanningsbeveiligers en garandeert de bescherming van uw PureAV Power Console en de daarop aangesloten AV apparatuur. Met deze hoogste aangesloten-apparatuurgarantie en een garantie die zowel de investering als de apparatuur van de homecinema bezitter beschermt, kiezen steeds meer consumenten bewust voor Belkin.

Voordelen

* Beveiligt gevoelige AV apparatuur tegen vervuilde stroom
* Is uitgerust met PureFilter-meerfasenschakeling voor een optimale filtering van lichtnetruis en stroom
* Verwijdert elektromagnetische en radiofrequente interferentie afkomstig van huishoudelijke apparaten, verlichting en digitale componenten
* Verbreekt met een geavanceerde overspanningsbeveiliging automatisch de stroomvoorziening wanneer de netspanning te hoog oploopt.
* Beveiligt breedband/Ethernetaansluitingen, DSS/telefoonlijnen en coaxiale kabel/satelliet-signaallijnen
* Is met meegeleverde montagebeugels eenvoudig in een rek te monteren.
* Wordt geleverd met levenslange garantie en aangesloten-apparatuurgarantie

Prijzen
Artikelnummer PureAV niveau Pure Filter niveau Joule Ampère Stopcontacten Kabellengte Prijs AP20500ea3M Niveau 3 Fase 3 3850 J 132.000 A 5 3 m ¤ 330.95 AP21000ea3M Niveau 3 Fase 4 7700 J 264.000 A 10 3 m ¤ 533.95 AP41000ea3M Niveau 3 Fase 5 8750 J 300.000 A 10 3 m ¤ 665.95

Klik hier voor afbeeldingen van het bovengenoemde product: AP20500ea3M http://images#belkin#com/cgi-bin/ImageFolio31/imageFolio#cgi?search=AP20500&bool=and AP21000ea3M http://images#belkin#com/cgi-bin/ImageFolio31/imageFolio#cgi?search=AP21000&bool=and AP41000ea3M http://images#belkin#com/cgi-bin/ImageFolio31/imageFolio#cgi?search=AP41000&bool=and

Over Belkin
Belkin (www.belkin.nl) is wereldwijd marktleider op het gebied van connectiviteitsoplossingen en biedt een brede reeks innovatieve producten voor de computer, elektronische- en audiovisuele apparatuur en de mobiele consument. Het productportfolio bestaat uit 255 wereldwijde patenten en beslaat de belangrijkste technologieën op het gebied van randapparatuur en accessoires:


* USB- en FireWire®-apparaten, hubs en PCI-kaarten
* Netwerkproducten voor het creëren van draadloze en bekabelde netwerken
* KVM (keyboard, video, mouse)-switches

* Kabels en apparaten voor gemeenschappelijk gebruik van randapparatuur
* Spanningsbeveiligers en Uninterruptible Power Supplies
* MP3- en Apple iPod-accessoires

* Oplossingen voor de mobiele consument

* Invoerapparatuur en Bluetooth®-oplossingen
* PureAV componenten, interconnectoren en spanningsbeveiligingsproducten

Belkin is in 1982 opgericht door twee ondernemers in een garage in Californië en heeft op dit moment kantoren in Europa, Noord-Amerika, Australië en het Verre Oosten. Het Europese hoofdkantoor en distributiecentrum bevinden zich in het Engelse Northamptonshire. Daarnaast zijn er ondersteunende kantoren gevestigd in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Zweden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Belkin BV
Sandy de Roos
Tel. +31 (0)20 654 7329
sandyr@belkin.com

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex van LEWIS LEWIS - Global Public Relations
Maud Geerbex
Tel. +31 (0)40 235 46 00
maudg@lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com