Ingezonden persbericht


BLIJF HAKEN AAN IMATION'S NIEUWE CLIP FLASH DRIVE

Stevige karabijnhaak laat gegevens nooit meer los

Schiphol Rijk, 7 april 2006 ­ Met de nieuwe Imation Clip Flash Drive USB 2.0 ben je er altijd van verzekerd dat je overal je kostbare gegevens bij je hebt. De superkleine flash drive is veilig opgeborgen in een schokbestendige rubberen behuizing waar hij snel kan worden uitgehaald en past zelfs in de krapste USB-poort. De stevige karabijnhaak zorgt ervoor dat de drive eenvoudig aan bijvoorbeeld een rugzak, schoudertas of broekriem kan worden vastgemaakt.

"Imation's unieke Flash Drive-producten zijn gebouwd om lang mee te gaan en geven gebruikers de zekerheid dat hun belangrijke data altijd goed beschermd zijn", zegt Frank Goedbloed, productmanager Flash bij Imation EMEA. "Het solide ontwerp en de karabijnhaak maken onze nieuwe Clip Flash Drive een prachtige oplossing om gegevens veilig mee naar school of werk te nemen."

Imation Clip Flash Drives werken met zowel Windows, Apple en Linux, waardoor zakelijke gegevens, foto's en MP3's zonder problemen opgeslagen, gekopieerd en gedeeld kunnen worden. Wachtwoordbeveiliging met 128-bits encryptie zorgt daarnaast voor aanvullende bescherming van vertrouwelijke bestanden op onbewaakte ogenblikken.

Prijs en beschikbaarheid
De Imation Clip Flash Drive USB 2.0 is vanaf april verkrijgbaar bij de erkende wederverkopers. Opslagcapaciteit loopt uiteen van 256 megabyte tot 2 gigabyte en de adviesprijs van 27,99 (exclusief BTW) voor het 256 MB model tot 137,50 (exclusief BTW) voor het 2 GB model. Meer informatie over de verkooppunten is te vinden op www.imation.nl/verkooppunten.

PublieksWerk / Imation 1/2

Over Imation
Imation Corporation is ontwikkelaar, fabrikant en leverancier van magnetische en optische verwisselbare- opslagmedia. Het brede productassortiment van Imation voorziet in opslagbehoeften variërend van een paar megabyte tot honderden gigabytes. Imation is in meer dan zestig landen vertegenwoordigd en heeft producten voor zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Imations tapecartridges worden gebruikt in rekencentra en1 gedistribueerde opslagnetwerken en toegepast bij gegevensverwerking en -beveiliging, in bedrijfscontinuïteitsprogramma's en voor backup en archivering. De vraag naar Imations optische producten en diskettes wordt gedreven door de behoefte aan betrouwbaarheid, gemak en draagbaarheid bij de opslag en het beheer van zakelijke gegevens, foto, film, illustraties en muziek op bedrijfs- en thuiscomputers en steeds vaker in consumentenelektronica.

Tien jaar Imation
Imation is een verzelfstandiging van 3M en heeft meer dan vijftig jaar ervaring in tape en meer dan twintig jaar ervaring in optische media. Inmiddels is Imation tien jaar zelfstandig en heeft zich als doel gesteld om vandaag de technologie van morgen te leveren. Met meer dan driehonderd onderzoekers en ontwikkelaars die bij Imation werkzaam zijn en meer dan driehonderd patenten op haar naam, weet Imation haar positie als pionier op het gebied van magnetische en optische media te bestendigen. Imation heeft 2225 mensen in dienst. Imation behaalt 54% van de omzet buiten de V.S.

Meer informatie:
Persberichten en achtergrondinformatie zijn te vinden op www.online-pressrooms.com. Foto's zijn op te vragen bij PublieksWerk.

PublieksWerk B.V. Imation Europe B.V. Marije Verdouw Mady Wiessenberg (020) 486 21 39 (020) 654 21 54

marije@publiekswerk.nl mdwiessenberg@imation.com

PublieksWerk / Imation 2/2


---- --