Ingezonden persbericht



Luchthaven Schiphol, 07 04 2006

MOZART VERWELKOMT AUSTRIAN-PASSAGIERS AAN BOORD

Austrian Airlines-passagiers worden aan boord verwelkomd door een levensgrote afbeelding van Mozart op de deuren van 19 Airbustoestellen (Airbus A319, A320 en A321). Hiermee benadrukt Austrian Airlines haar rol als nationale luchtvaartmaatschappij van Oostenrijk. Het land staat in 2006 geheel in het teken van Mozart.

Austrian Chief Commercial Officer Dr. Josef E. Burger: "In 2006 staat Oostenrijk in de schijnwerpers. Onze Austrian Airbus-vloot bereikt ruim 50 bestemmingen in zowel West- en Oost-Europa als het Midden- Oosten. Het unieke imago van Oostenrijk wordt op deze manier gepromoot in tal van landen. Ook zijn we tot een samenwerking gekomen met het Oostenrijkse familiebedrijf Reber, de producent van de beroemde Genuine Reber Mozart Kugeln®. Al onze Business Class-passagiers kunnen in het Mozartjaar aan boord van deze Oostenrijkse specialiteit genieten."

De Austrian Airlines Group bestaat uit Austrian Airlines, Austrian arrows, Lauda Air en Slovak Airlines en maakt deel uit van de Star Alliance.