Politie Drenthe

vrijdagmiddag 7 april

Assen, 07-04-2006

Niet verzekerd op de motor

ERICA - De politie heeft vrijdagmiddag een 44 jarige motorrijder van de weg gehaald en zijn motorfiets in beslag genomen. Bij controle van zijn gegevens kwam aan het licht dat de man zijn motor niet ten minste WA verzekerd had.

De man kan zijn motor terug krijgen als hij binnen veertien dagen aantoont dat hij zijn motor voor ten minste drie maanden verzekerd heeft. Het proces verbaal voor onverzekerd rijden gaat overigens gewoon door. 06130291

Fietstas in brand

ASSEN - Een 52 jarige inwoonster van Assen is donderdagmiddag het slachtoffer geworden van brandstichting. Toen ze bij de Lidl aan het Burgemeester de Dreuplein in Assen aan het winkelen was heeft een tot nu toe onbekend persoon haar fietstas in brand met daarin paastakken in brand gestoken. Passanten hebben het vuur gedoofd. Geen van hen had gezien wie er verantwoordelijk was voor de brandstichting. 06130221.

Verkeer eist leven das

EKEHAAR - Een vrouwtjesdas heeft donderdag is donderdag gedood bij het oversteken van de Hemmenweg in Ekehaar. Het dier is gevonden door een 45 jarige inwoner van Amen. Hij heeft de Stichting Das en Boom in kennis gesteld en hij kreeg van de politie een verklaring voor het vervoeren van het beest naar een preparateur.

06130230

De dienstdoende voorlichter van politie Drenthe is bereikbaar via 0592
- 361280