Gemeente Hilversum

Anna's wandeling: wandel mee op 8 april

14 maart 2006
De uitvoering van Plan Anna's Hoeve is in volle gang. Met het schoonmaken van de vijvers is al een flinke slag gemaakt, de kynologenclub heeft een nieuw plek, de sportclubs hebben een nieuw veld met kunstgras en het verwijderen van de verontreinigde grond uit het noordelijk deel van het Laarder Wasmeer is bijna klaar. Ook de vergunning voor het nieuwe onderkomen van de nieuwe rioolwaterzuivering komt in zicht. Er verandert dus ook nogal wat aan het uiterlijk van Anna's Hoeve en de Laarder Wasmeren. Hoog tijd dus om eens op uw gemak rond te kijken.

Op zaterdag 8 april kunt u onder begeleiding van deskundigen het gebied in. U krijgt een rondleiding langs de verschillende projecten. Ook de delen waar u normaal gesproken niet mag komen, maken deel uit van de rondleiding. Een uitgelezen kans om al uw vragen te stellen. Deze stevige wandeling zal maximaal twee uur duren. We raden u aan om goede wandelschoenen te dragen, het terrein kan hier en daar ruw zijn.

U bent welkom vanaf 14.00 uur. We starten op het parkeerterrein van het Goois Natuurreservaat, naast de visvijver, Weg over Anna's Hoeve, tegenover het afgebrande paviljoen Anna's Hoeve.

Aanmelden
Voor deelname aan de wandeling is aanmelden noodzakelijk. Dat kan tot en met 20 maart: per e-mail naar info@plan-annashoeve.nl of per post naar de Gemeente Hilversum, Afdeling Communicatie, ter attentie van Woldien Tiddens, Postbus 9900, 1201 GM Hilversum.