RandstandRail

toegankelijk

3-4-2006 Tramplatform Den Haag Centraal van 8 t/m 13 april niet toegankelijk

Het tramplatform op station Den Haag Centraal is van 8 tot en met 13 april niet toegankelijk wegens werkzaamheden. Tram 2, 3 en 6 krijgen een ander eindpunt en HTM zorgt voor vervangend vervoer. Zie voor www.htm.net voor meer informatie. Tijdens deze periode worden de buitenste sporen van het tramplatform aangesloten op het tramnet. De binnenste sporen worden losgekoppeld en zo komt het middendeel van het tramplatform vrij om gesloopt te worden.

Op vrijdag 14 april is het tramplatform weer toegankelijk voor reizigers. De looproutes zijn echter wel gewijzigd. Reizigers voor tram 2, 3 en 6 richting centrum en Den Haag Zuidwest kunnen het juiste noodperron bereiken via trappen en een tijdelijke lift in de stationshal. Reizigers voor tram 2, 3 en 6 richting station Laan van Nieuw Oost Indië en Leidschendam kunnen het juiste perron bereiken via het busplatform. De NS-bewegwijzering in het station is hierop aangepast om de goede weg naar het juiste noodperron te vinden.

Vanaf 14 april start de aannemer met het sloopwerk. Dit betreft een een periode van zes weken waarin 24 uur per dag wordt gesloopt.