Ingezonden persbericht


persbericht

Hilversum, 5 april 2006

Pink bij that's live op 3fm

Aanstaande zaterdag 8 april tussen 18.00 uur en 20.00 uur hoor je het optreden van Pink in het BNN radioprogramma That's Live op 3FM. Speciaal voor That's Live geeft de getalenteerde 27-jarige zangeres een interview en treedt ze op voor een groep gelukkige 3FM- winnaars. Deze keer is niet de locatie de BNN bar, maar The Convention Factory in Amsterdam.

In 1979 werd Pink geboren in Philadelphia als Alecia Moore. Al op haar 14e schrijft ze haar eigen nummers en wordt gespot door het Amerikaanse label La Face. Haar debuutalbum Can't Take Me Home verkocht alleen in de VS al twee miljoen exemplaren, niet slecht voor een debutante. Ook de opvolgers M!ssundaztood (2001) en Try This (2003) werden een groot succes. Haar nieuwe album I'm Not Dead is net uit: in That's Live vertelt ze hier alles over.

Vragen die je mag verwachten zijn: waarom ze een nummer met haar vader heeft opgenomen of ze niet zelf een "stupid girl" wordt van alle commotie en hoe ze haar vriend ten huwelijk heeft gevraagd. Nieuwsgierig geworden naar de antwoorden? Luister dan naar Eric Corton met That's Live op 8 april van 18.00 uur tot 20.00 uur op 3FM.

Voor meer informatie over That's Live en het bijwonen van uitzendingen kijk op www.bnn.nl. Voor Pink kunnen mensen zich helaas niet meer aanmelden.