Gemeente Mook & Middelaar


Spacer

SCHOONMAAKACTIE TOVERDANS

Zaterdag 8 april gaan bewoners en jongeren, samen met wethouder Piet Martens, in de wijk Toverdans aan de slag om hun buurt op te schonen. De bedoeling is het zwerfvuil in plantsoenen, straten en speelveldjes op te ruimen om zo het aanzien van de wijk te verbeteren.

Vorig jaar heeft er in mei voor de eerste maal een schoonmaakactie plaatsgevonden. Wegens enorm succes van de actie vorig jaar, is ook dit jaar besloten een dergelijke actie te organiseren. Buurtbewoners vinden een nette en leefbare woonomgeving belangrijk en zijn bereid daaraan zelf ook een concrete bijdrage te leveren. Hulp wordt ook geboden door leerlingen en een leerkracht van het Kandinsky college Molenhoek en jeugd en begeleiders van Jeugd en Jongerenwerk Molenhoek.

Evenals vorig jaar wordt deze actie ondersteunt door de gemeente in de vorm van het beschikbaar stellen van klein handgereedschap, zoals grijpers, bezems en kruiwagens. Bovendien zorgt de gemeente voor het afvoeren van het verzamelde vuil.

Deze schoonmaakactie vindt plaats op zaterdag 8 april van 10.00 tot 12.00 uur. Verzamelpunt is de bushalte bij de Toverdans. Bewoners die mee willen helpen worden gevraagd hierbij aanwezig te zijn. Met voldoende hulp wordt van deze actie wederom een succes gemaakt! Degene die zelf gereedschap hebben en dit ter beschikking willen stellen voor deze actie, kunnen dit meebrengen. Wethouder Piet Martens zal ook dit jaar weer aanwezig zijn om de bewoners met raad en daad bij te staan en zorgt tevens voor de inwendige mens.