Gemeente Woerden


1 april 2006

Staatsliedenkwartier op zijn paasbest

Zaterdag 8 april starten de inwoners van de wijk Staatslieden in Woerden met de jaarlijkse grote schoonmaakactie van de wijk. Zaterdagochtend zal op de parkeerplaats bij Super de Boer aan de Van Hogendorplaan het startschot worden gegeven door burgemeester Hans Schmidt.

De wijkbewoners worden gevraagd om mee te werken aan het schoonhouden en schoonmaken van de eigen buurt. Het wijkplatform zorgt voor koffie, limonade en broodjes.

Samen met de bewoners gaat het wijkplatform stoepen, plantsoenen en recreatieve voorzieningen zoals speeltuinen schoonmaken. Behalve de burgemeester zullen wethouders, raadsleden, gemeentepersoneel, scholen, stichting Sociaal Kultureel Werk, jongerenwerkers, buurtsportbus enz. aan dit grote festijn meedoen. De muziek zal worden verzorgd door GZM. Voor kinderen worden speciale activiteiten georganiseerd. Zij kunnen meehelpen met opruimen, maar mogen ook naar hartelust bewegen en spelen.

Meer informatie verschijnt in het Staatsblad (uitgave van wijkplatform Staatslieden, alleen voor bewoners uit die wijk). Ook kunt u contact opnemen met de heer Oostenbrink van het wijkplatform, te bereiken op goostenbrink@tiscali.nl.