Provincie Zuid-Holland

Inloopavond Reconstructie Kruispunt De Kulck

De provincie Zuid-Holland houdt 10 april een informatiebijeenkomst over de reconstructie van kruispunt De Kulck in Bergschenhoek. Dit kruispunt in de N209 bij Bergschenhoek krijgt een in beide richtingen een extra rijstrook. Deze uitbreiding is nodig om de verwachte toename van het verkeer op te kunnen vangen. De bijeenkomst vindt plaats in het Berghonk in Bergschenhoek.

Tijdens de inloopavond in het Berghonk, Burgemeester van Oostenweg 4, 2661 HN Bergschenhoek zijn medewerkers van de provincie en gemeente van 19:00 - 21:00 uur aanwezig om de plannen toe telichten en vragen te beantwoorden.

In het kader van de VINEX zijn er bestuurlijke afspraken gemaakt voor een capaciteitsuitbreiding van de N 209 tussen de A12 en de A13. Voor het traject aansluiting Boterdorpseweg / Bergwerg-Zuid (Bergschenhoek) tot aansluiting Veilingen (Bleiswijk) wordt met kleinschalige maatregelen de doorstroming verbeterd. Eén van deze maatregelen betreft de reconstructie van het kruispunt de Kulck op de N 209. Hier wordt op beide doorgaande richtingen een extra rijstrook toegevoegd.

Bron: afdeling Communicatie 070 - 441 66 22