RTL Group


'Koninginnedagloterij', RTL 4

Recordjackpot van 15 miljoen euro valt op 10 april in 'Staatsloterij 100.000 Show' bij RTL 4
In de uitzending op maandag 10 april van het maandelijkse RTL 4-programma Staatsloterij 100.000 Show is het niet alleen spannend voor de deelnemers in de studio, maar ook voor de kijkers thuis. De jackpot heeft namelijk een ongekend hoog bedrag van 15 miljoen euro bereikt, de hoogste jackpot ooit! Het winnende lotnummer zal gegarandeerd in het programma bekend worden gemaakt. Dit betekent dus dat één overgelukkige landgenoot zich vanaf aanstaande maandagavond voortaan mag betitelen als kersverse multi-miljonair.

Naast de trekkingen, zijn de kijkers ook getuige van de strijd die de kandidaten leveren in de studio onder enthousiaste leiding van Carlo Boszhard. Zij spelen om die felbegeerde hoofdprijs van 100.000,-. Chantal Janzen staat tijdens de uitzending weer live bij iemand in Nederland voor de deur. Wanneer de bewoner de voordeur binnen een minuut opent, maakt ook hij of zij kans op het winnen van een ton.

Uitzending: RTL 4, maandag 10 april, van 20.30 uur tot 21.40 uur.


---

---------------------
Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Susanne Kolfschoten, persdienst RTL Nederland via tel. (035) 6718878 of susanne.kolfschoten@rtl.nl.

© 2006 RTL Nederland / IP