Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District Apeldoorn

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT APELDOORN

10 april 2006

Hoenderloo - Politie houdt agressieve dronken man aan

De politie heeft zondagavond (09/04) in zijn woning een 48-jarige dronken agressieve man aangehouden. De man was eerder bij een café aan de Krimweg met zijn fiets tegen een auto aangereden en was vervolgens weggefietst. Getuigen gaven de naam van de verdachte aan de politie door die naar zijn huisadres ging. Hij gedroeg zich bij zijn aanhouding agressief en een politieman liep hierbij een gewonde vinger op. De dronken man weigerde op het politiebureau een bloedproef en alle verdere medewerking. De politie maakte proces-verbaal op.

Apeldoorn - Gewonde door aanrijding met kat

Een 55-jarige fietsster uit Apeldoorn raakte zondagmiddag (09/04) op de Reigersweg gewond door een aanrijding met een kat. De vrouw kwam vanaf de Arnhemseweg toen rond 12.15 uur een kat de rijbaan overstak en onder de fiets van de Apeldoornse terecht kwam, die viel en hard met haar hoofd op het wegdek terecht kwam. Een ambulance bracht het slachtoffer voor onderzoek naar het Lukasziekenhuis.

Apeldoorn - Scooterrijder rijdt door na aanrijding

Een nog onbekende bestuurder van een scooter is zondagavond (09/04) op de kruising Voldersdreef/Imkersdreef/Rietdekkersdreef doorgereden na aanrijding met een 18-jarige Apeldoornse scooterrijder. De Apeldoorner reed over de Voldersdreef en remde rond 18.10 uur af. Dit werd te laat gezien door de onbekende bestuurder van een andere scooter. Een aanrijding was het gevolg en de Apeldoorner wilde de aanrijding via de politie regelen. De onbekende reed echter weg zonder zijn gegevens achter te laten. De politie vraagt getuigen zich te melden.

Apeldoorn - Politie houdt verdachte aan

De politie heeft zondagavond (09/04) in een woning aan de Laan van Orden een 43-jarige Apeldoorner aangehouden die de woning was binnen gedrongen. De politie kreeg rond 18.10 uur een melding, dat er een dronken man in een tuin stond. De politie constateerde dat van een woning een ruit was ingegooid en trof binnen de Apeldoorner aan. Hij vertelde de politie dat hij een slaapplaats zocht. De politie bracht de verdachte naar het politiebureau en maakte proces-verbaal op.

Einde berichten

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting Anton de Ronde, 055 - 5486052

---- --