Gemeente Tilburg

Datum
31 maart 2006

Aanleg verhoogde kruising Sint Willibrordstraat

Start werkzaamheden op maandag 10 april 2006

Op maandag 10 april 2006 wordt in opdracht van de gemeente Tilburg gestart met werkzaamheden in het kader van het project 'Duurzaam Veilig Berkel Noord (30 km/u maatregelen).

Werkzaamheden
In de Sint Willibrordstraat worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
. Het aanleggen van een verhoogde kruising met de Kloosterstraat;
. Het plaatsen van borden voor een 30 km/uur- gebied.

Uitvoeringsplanning

Afhankelijk van het weer, starten de werkzaamheden op 10 april 2006 en duren tot eind april.

Tijdelijke verkeersmaatregelen
In de periode van 10 april tot eind april kunt u tijdelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden. De Sint Willibrordstraat wordt voor het doorgaande verkeer afgesloten. Aangrenzende panden blijven bereikbaar via de Raadhuisstraat en de Molenstraat / Past. Van Tilborgstraat. De Gerardusstraat, Donatusstraat en Kloosterstraat kunnen ontsluiten via de Raadhuisstraat. Wij verzoeken u vriendelijk géén autoÂŽs te parkeren ter hoogte van de werkzaamheden.

Meer informatie
Hebt u nog vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze brief, dan kunt u contact opnemen met Piet van Gorp van de afdeling Realisatie Infrastructuur. Hij is op werkdagen tussen 11:00 uur en 12:00 uur bereikbaar via telefoonnummer 103 540 81 16.

Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan wegen en groen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl

---- --