Gemeente Putten

Bijeenkomst over Wet maatschappelijke ondersteuning
---

Putten, 11 april 2006

De Tweede Kamer heeft in februari 2006 de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) aangenomen. Wij hebben inwoners en instellingen via publicaties en bijeenkomsten geïnformeerd over de voorbereidingen die de gemeente Putten treft.

Voor een concreet vervolg hierop, nodigen wij belangstellenden uit voor een bijeenkomst op dinsdag 18 april 2006 vanaf 19.45 uur in kerkelijk centrum De Aker (Fontanusplein 2, Putten). De zaal is om 19.30 uur open. Tijdens deze bijeenkomst zullen wij de aanwezigen informeren over het invoeringstraject van de Wet maatschappelijke ondersteuning en onze activiteiten tot nu toe. Daarnaast willen wij een belangrijke aanzet geven om te komen tot klantparticipatie in onze gemeente.

Programma

Na de inleiding door een lid van het college van burgemeester en wethouders, worden in groepen twee stellingen over de Wmo besproken. Aansluitend worden de uitkomsten van de diverse groepen gepresenteerd. Vervolgens wordt gediscussieerd over klantenparticipatie en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Op de website van de gemeente Putten (www.putten.nl / digitaal loket / werk, zorg en inkomen) staat meer informatie over het programma, de diverse stellingen en het nieuwsbulletin Wmo.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via het e-mailadres wzi@putten.nl of telefonisch bij mevrouw W. Slijkhuis, telefoon 359635.