Ingezonden persbericht


Persbericht

BBeyond geeft gratis telefonie weg aan nieuwe klanten

Hoofddorp, 11 april 2006 - Zakelijk service provider BBeyond geeft vanaff vandaag gratis telefonieabonnementen weg aan bedrijven en instellingen die klant worden. De DSL-aanbieder biedt een compleet dienstenpakket met internet en telefonie dat is afgestemd op de individuele behoefte van het bedrijf. De actie is erop gericht bedrijven die nog gebruik maken van traditionele telefonie kennis te laten maken met de voordelen van bellen via BBeyond.

Tot veertig procent goedkoper

De telefoniediensten van BBeyond bieden bedrijven een betrouwbaar alternatief voor traditionele telefonie met behoud van de vertrouwde kwaliteit en continuïteit. Er hoeft niet geïnvesteerd te worden in nieuwe apparatuur, wat de overstap eenvoudig maakt. Voor zowel telefonie als internet heeft de klant één aanspreekpunt, wat helder en gemakkelijk is. Bedrijven en instellingen kunnen tot 40 procent besparen op hun belkosten. Op de website http://www.bbeyond.nl kunnen bedrijven berekenen hoeveel zij kunnen besparen door te bellen via BBeyond.

Oplossing op maat

Bedrijven kunnen als ze bellen via BBeyond gebruik maken van alle mogelijkheden van traditionele telefonie, zoals nummerherkenning, nummerblokkering (0900-nummers) en doorschakelen. BBeyond biedt diverse pakketten. ISDN2 biedt twee lijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld. Met drie ISDN2-aansluitingen heeft een bedrijf de beschikking over zes lijnen. Bedrijven die meer capaciteit nodig hebben, kunnen kiezen uit de ISDN15, -20 en -30 oplossingen, met respectievelijk 15, 20 of 30 lijnen.

Aanbieding

De actie waarbij BBeyond de telefonieabonnementen weggeeft, loopt tot en met 31 augustus 2006. Bedrijven die zich voor 31 augustus aanmelden, besparen tot wel 1899 euro per jaar, dit is inclusief het gratis telefonieabonnement en de eenmalige kosten voor router- en monteurskosten ter waarde van 699 euro.

Over BBeyond

BBeyond is gespecialiseerd in het leveren van DSL-diensten aan zakelijk Nederland. BBeyond biedt ADSLâ¤' en SDSL-oplossingen, maakt koppeling tussen verschillende bedrijfsvestigingen mogelijk en verbindt thuiswerkers aan het netwerk van ondernemingen. Daarnaast biedt de service provider aanvullende diensten zoals telefonie, webhosting, domeinnaamregistratie en e-mail. De service provider maakt als dochteronderneming gebruik van het fijnmazige DSL- en glasvezelnetwerk van BBned. BBeyond is opgericht in maart 2001 en gevestigd in Hoofddorp. De belangrijkste investeerder achter BBned en BBeyond is Telecom Italia.

Meer informatie over BBeyond is te vinden via: www.bbeyond.nl.

# # #

Perscontact:

BBeyond

Mirjam Smets

Tel: 023 565 99 62

mailto:mirjam.smets@bbned.nl

Edelman

Tessa Bouw

Tel: 020 30 10 980

mailto:tessa.bouw@edelman.com