FNV KIEM

Demonstratie 'gelijk werk gelijk loon' op 12 april in Den Haag. Wij maken ons zorgen over de toestroom van werknemers uit de nieuwe lidstaten van de Europese Unie op de Nederlandse arbeidsmarkt. Deze werknemers werken hier tegen mindere arbeidsvoorwaarden dan hun Nederlandse collegas.

Beste lezer,

Bij deze vraag ik jullie medewerking voor het oproepen van collegas en andere geïnteresseerden voor de demonstratie Gelijk werk gelijk loon op 12 april a.s. op Het Plein in Den Haag. Download het pamflet en print het. Hang kopieën van dit pamflet op in bedrijven en op plaatsen waar veel mensen komen. Meer exemplaren zijn op te vragen via: actiecentrum@fnv-kiem.nl. Doe dat snel want de demonstratie het is al op 12 april a.s. Voor meer informatie zie www.gelijkwerkgelijkloon.nl.

Je kunt met gratis bussen naar de demonstratie in Den Haag gaan. Download hier het overzicht voor een vertrekpunt bij jou in de buurt. Vertrektijden en namen van contactpersonen etc leest u ook in dit overzicht.

NB: De Federatieraad van de FNV heeft besloten van deze oorspronkelijke actie van FNV Bondgenoten een FNV-brede actie te maken.

Verletkosten worden niet betaald, vrijaf is voor eigen rekening. Je kunt je tot en met vrijdag 7 april opgeven om mee te gaan met de bus. Dit kan via uw regionaal actie telefoonnummer of via www.gelijkwerkgelijkloon.nl.

---