Gemeente Tilburg

Datum
7 april 2006

Aanleg rioolaansluitingen Groeseindstraat

Start werkzaamheden woensdag 12 april 2006

Vanaf woensdag 12 april 2006 worden in opdracht van de gemeente Tilburg enkele rioolaansluitingen aangelegd voor een nieuwbouwcomplex in de Groeseindstraat. De rioolaansluitingen komen ter hoogte van huisnummer 27 t/m 33 te liggen. Op de achterzijde van deze brief vindt u een tekening met de exacte locatie.

Inhoud werkzaamheden

Bij het nieuwbouwcomplex in de Groeseindstraat worden enkele rioolaansluitingen op het hoofdriool aangelegd. Tijdens de werkzaamheden wordt de verharding opengebroken en is de weg, ter hoogte van de werkzaamheden, tijdelijk volledig afgesloten voor verkeer.

Uitvoeringsplanning

Afhankelijk van het weer, starten de werkzaamheden op woensdag 12 april en duren ongeveer drie à vier werkdagen. In verband met Goede Vrijdag en Pasen, worden er géén werkzaamheden uitgevoerd op vrijdag 14 april en maandag 17 april.

Tijdelijk verkeersmaatregelen

Ter hoogte van de werkzaamheden is de Groeseindstraat, tussen 09.00 en 17.00 uur, volledig afgesloten voor het verkeer. Wij verzoeken u vriendelijk om parkeerplaatsen ter hoogte van de werkzaamheden vrij te houden en uw auto op woensdag 12 april, donderdag 13 april en dinsdag 18 april overdag ergens anders te parkeren. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Meer informatie
Hebt u nog vragen over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met Anton Maas, toezichthouder rioolaansluitingen. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 540 83 13.

( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan riolering, wegen, groen en gemeentegebouwen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl

---- --