Politie Gelderland-Midden

Jongeren pleegden vernielingen hockeyclub Bakenbergseweg
Publicatiedatum: 12-4-2006 10:57:54 Arnhem - Acht jongens in de leeftijd van 13 tot 15 jaar uit Arnhem, zijn gehoord door de gebiedsagent van Arnhem Noord-Schaarsbergen, over de vernielingen bij de hockyclub Upward op sportpark de Bakenberg. Zes gingen regelmatig 's avonds voetballen op de velden van Upward en uit
---

Arnhemmer (17) gedagvaard na winkeldiefstal

Publicatiedatum: 12-4-2006 10:57:46

Arnhem - Een zeventienjarige Arnhemmer zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden wegens winkeldiefstal. De jongen werd daarvoor dinsdagmiddag door de politie aangehouden in een zaak aan de Rosendaalseweg. Volgens het personeel van de winkel zou de Arnhemmer naar buiten gelopen zijn met twee blikjes frisdrank en snoepgoed. De jongen werd in de kraag gevat en aan de politie overgedragen. Tegenover de politie bekende de Arnhemmer de diefstal en moest de buit teruggeven. Justitie besloot de knaap te dagvaarden, waarna hij weer op vrije voeten werd gesteld.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Jongen (10) op motormaaier op de weg

Publicatiedatum: 12-4-2006 10:57:17

Rheden - Politieagenten hebben dinsdagavond in Rheden een tienjarige jongen aangetroffen die op een motormaaier over de weg reed. Een getuige had rond half zes de politie gewaarschuwd nadat hij de jongen op het motorvoertuigje door de straat had zien rijden. Daarop gingen agenten een kijkje nemen en zagen de jongen even later voorbij komen. Volgens de verklaring van de knaap had hij toestemming van zijn ouders. Agenten namen de jongen mee en leverden hem af bij zijn ouders. De jongen is door de agenten gewaarschuwd en kreeg op het hart gedrukt dat bij herhaling het voertuig in beslag wordt genomen.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606