Ingezonden persbericht


Nieuwe generatie Body Glove universele telefoonhoezen

Stijlvolle en praktische bescherming voor vrijwel elk mobieltje

Body Glove®, leverancier van technologische accessoires, breidt zijn stijlvolle aanbod telefoonhoezen uit met een nieuwe lijn Universal Phone Cases. Het lifestylemerk blijft zich ontwikkelen en innoveren met robuuste, trendy opslagoplossingen voor hoogtechnologische, draagbare gebruiksproducten.

De nieuwe Universal Phone Case-lijn omvat vier modellen - Rhythm, Chill, Impact en Radical. Deze vier producten zijn samen geschikt voor bijna 90% van alle mobiele-telefoonmodellen die er momenteel op de markt zijn.

De nieuwe Body Glove Universal Cases bieden stijlvolle en effectieve bescherming. En wat je smaak of stemming ook is, er is altijd een hoes die perfect past:

Body Glove Universal beschermhoezen:

Rhythm is de meest universele hoes en appelleert aan vrijwel iedere smaak. De hoes is gemaakt van lichtgrijze, rubberachtige kunststof en heeft een zwarte klep.

Chill is een hoes die vooral tieners en vrouwen zal aanspreken. Dit exclusieve, elegante model beschikt over unieke bevestigingsaccessoires, zoals een afneembare riem en een karabijnhaak voor bevestiging aan een rugzak of broek. De Chill is hemelsblauw met kristalgrijs.

Impact is een unieke, trendy hoes. Op de hoeken is stootabsorberend materiaal aangebracht, ideaal voor doordouwers onderweg.

Radical is geïnspireerd op de laatste lijn Body Glove wetsuits, en beschermt je mobieltje tegen de elementen. Voor sportivo's die door weer en wind gaan.

Body Glove Universal Phone Cases zijn binnenkort uit voorraad leverbaar. BodyGlove producten zijn o.a. te verkrijgen bij T-for-Telecom, FreeRecordShop, MediaMarkt en V&D. Bel Fellowes Klantenservice op 00800 1810 1810 of kijk op www.bodyglove.com bij de productgroep Technology Accessories voor meer informatie.

Over Body Glove
Body Glove is een aansprekend en dynamisch merk dat zich richt op een jonge, actieve, trendgevoelige markt. In 1953 introduceerden de oprichters van Body Glove, de tweelingbroers Bob en Bill Meistrell, de eerste wetsuit van neopreen. Sinds die tijd heeft de onderneming wereldwijd naam gemaakt als toonaangevend leverancier van hoogwaardige producten en accessoires voor watersport en strandmode. De consumentenproducten van Body Glove worden onder licentie gedistribueerd door Fellowes.

Noot aan de redactie,