Grolsch sponsor Heracles Almelo

(13/04/06 07:03 CET)

Enschede, 12 april 2006

Grolsch sponsor Heracles Almelo

Bierbrouwerij Grolsch en betaald voetbalorganisatie Heracles Almelo tekenen woensdagavond 12 april 2006 aan de vooravond van de wedstrijd Heracles - NAC de definitieve overeenkomst betreffende het sponsorschap van Heracles Almelo door Grolsch. In het contract komen de partijen overeen dat Grolsch voor een lange periode de Almelose voetbalclub financieel ondersteunt en de exclusieve bierleverancier wordt van Heracles Almelo en het Polman Stadion. Het contract gaat 1 juli 2006 in.

Zowel Heracles Almelo als Grolsch zijn sterk verbonden met deze regio en hechten eraan de band met de regio te versterken. Heracles Almelo zoekt daarom regiogebonden sponsors en Grolsch toont graag haar betrokkenheid bij prominente verenigingen en evenementen in haar thuisregio. De samenwerking zal verder reiken dan de levering van het biermerk waarvan de Heracles-supporter het liefst geniet, omdat het zal leiden tot intensieve contacten in en rond het Polman Stadion.

Vanuit de wetenschap dat regionale sportsponsoring de band met de regionale consument intensiveert, is Grolsch eerder toegetreden tot het selecte gezelschap van Stersponsors van Eredivisievoetbalclub FC Twente en is zij sponsor geworden van Go Ahead Eagles, De Graafschap en AGOVV. Het ondersteunen van prominente verenigingen in de eigen regio past in het beleid van imagoversterking.

Source : Grolsch