Corumel Minerals maakt overname bekend om de goud- en .......

Corumel minerals corp.

Corumel Minerals maakt overname bekend om de goud- en diamantmijnen van Centraal-Afrika te ontwikkelen

NEW YORK, April 12 /PRNewswire/ --

Corumel Minerals Corp. (OTC mededelingenbord: CORU), een vennootschap uit Nevada heeft alle activa van de RCA Resources Corporation verworven voor een bedrag van 64 miljoen dollar US. De activa van RCA omvatten (1) een belang van 100 in Lobaye Gold Sarl, een naamloze vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die opereert vanuit de Centraal-Afrikaanse Republiek, (2) drie exploitatievergunningen voor drie specifieke gebieden in de Centraal Afrikaanse Republiek voor de duur van drie jaar om naar goud en diamanten te zoeken (de mineraalvelden die onderdeel uitmaken van de overeenkomst beslaan een gezamenlijke oppervlakte van 2.202 vierkante kilometer), (3) mijnbouwinstallaties, (4) een leasecontract voor industriële mijnbouwinstallaties en (5) de toewijzing van een lening van 1.265.388 dollar van RCA aan Lobaye Gold SARL.

In overeenstemming met de overname vond er een verandering van zeggenschap plaats waarbij RCA Resources Corporation winst maakte door hun activa over te hevelen naar Corumel, overeenkomstig de voorwaarden van de overname. Als vergoeding voor de activa maakte Corumel 80 miljoen aandelen, 89.6 van de uitgegeven en nog uitstaande common stock van haar totale bedrijfskapitaal, als common stock over aan RCA.

Mr. Chris Roth, directeur van Corumel Minerals Corp, zei: "Wij zijn blij dat de overname van RCA Resources Corporation is afgerond en wij kijken uit naar de uitvoering van ons zakenmodel nu wij na het voorbereidende werk kunnen beginnen met de industriële ontginning van de open mijn."

Voor meer informatie over de overname en over Lobaye Gold SARL, zie formulier 8-K/A van Corumel, gedeponeerd bij de Securities & Exchange Commission van de Verenigde Staten op 6 april 2006.

Voor informatie over Corumel Minerals Corp. kunt u contact opnemen met:

Mike McIntyre, Investor Relations telefoon: +1-718-701-4314 e-mail: mmac10@shaw.ca

Dit persbericht kan, behalve historische informatie, op de toekomst gerichte uitspraken bevatten. Deze uitspraken kunnen onderwerpen betreffen die grote risico's, onzekerheden, verwachtingen en aannames door het management met zich meebrengen. Concrete resultaten kunnen wezenlijk verschillen met de huidige ontwerpen of gesuggereerde resultaten. Neemt u nota van de door Corumel gedeponeerde voorwaarden bij de Securities and Exchange Commission voor een overzicht van belangrijke factoren die van invloed zouden kunnen zijn op de op uitspraken over de toekomst van Corumel . Corumel voelt zich niet verplicht deze uitspraken na het verschijnen van dit persbericht te herzien.