Arnhems koor Stijlloos zoekt nieuwe leden

ARNHEM, 20060411 -- Het Arnhemse koor 'Stijlloos' is op zoek naar nieuwe leden. Het is een gemengd koor dat twee- en driestemmige liederen zingt onder begeleiding van een groep muzikanten op accordeon, trekharmonica en piano.


Het repertoire bestaat uit zeemansliederen, liefdesliedjes uit Zuid-Afrika en Nederlandse muziek uit de jaren zeventig en tachtig. Voorbeelden: "Sloop John B.", "Kerels met baarden", Sarie Marais", Scarborough Fair"" en "Molly Malone". Stijlloos wil op een ontspannen manier samen zingen en werken aan een goede presentatie.

Het is de bedoeling af en toe een uitvoering te geven op een festival of op uitnodiging. Dat betekent niet dat de zangers geschoolde stemmen moeten hebben, maar wel dat ze de repetities trouw moeten bezoeken en bereid moeten zijn de liederen thuis te oefenen.

De dirigent, Hans Bezemer, heeft zijn sporen verdiend als lid in diverse koren. Daarnaast heeft hij veel ervaring in het muzikaal begeleiden van koren. De repetities zijn iedere donderdagavond van 20:00 tot 22:00.

Stijlloos zoekt nieuwe leden in Arnhem en omgeving en staat dus ook open voor zangers uit bijvoorbeeld Velp,
Oosterbeek, Westervoort, Huissen, Rozendaal en Wolfheze.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Roos van Breukelen: 026-3514396 roos.vanbreukelen@filternet.nl
Judith Felix: 026-3212765 judith.felix@planet.nl
of via het algemene email-adres: koorstijlloos@wanadoo.nl